aptauja -

About  

Previous Entry 31. Jan 2006 @ 19:50 Next Entry
Trešā CIC kārta ir noslēgusies.
Uz nākamo kārtu tiek:
[info]ulvs
[info]affair
[info]elina
[info]lidaka

Kurš gan ir tas users, kuru ir vērts lasīt?
Palīdzi noskaidrot To!


Noteikumi:
Būs 16 atlases kārtas(katru dienu. Sākās 20:00. 24h), katrā pa 8 dalībniekiem. Jums būs jāiepazīstās ar katra kandidāta žurnālu (dizainu, saturu, usera personību, rakstību) - cik cītīgi Jūs to darīsiet, lai paliek Jūsu ziņā. Un jābalso. 4 visatbalstītākie tiks tālāk.
Lai nerastos pārpratumi - balsis kārtās, kuras ir noslēgušās, vairs netiks skaitītas.
Par tālākiem noteikumiem citreiz.

Poll #9109 CIC AT4
Open to: All, results viewable to: All

Atlases ceturtās kārtas dalībnieki

View Answers

[info]glupais
31 (49.2%)

[info]murkjelis
17 (27.0%)

[info]carnival
23 (36.5%)

[info]foolintherain
7 (11.1%)

[info]fermenta
2 (3.2%)

[info]bumsis
5 (7.9%)

[info]anonymous
18 (28.6%)

[info]ronya
7 (11.1%)

Jūsu kandidāti nākamās atlases kārtai

Vieta jautājumiem. Ja ir tādi, protams.



Kārta ir noslēgusies. Paldies. Balsis vairs netiek pieņemtas
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]mapet
Date: 1. Februāris 2006 - 11:28
(Link)
user:malformation - Tas ir politisks jautājums. Dziļi neiegrimstot - lai būtu interesantāk.
user:affair - Nākamās kārtas dalībnieki tiek izvēlēti pēc iepriekšējās kārtas ieteiktajiem (pirmajiem 8 ieteiktajiem tiek pajautāts vai vēlās piedalīties, ja piekrīt tad piedalās, ja nē, tad tiek jautāts nākamiem rindā). Tāpēc nav liela jēga ieteikt, ja jau ir daudz ieteikumu, jāgaida nākamā kārta - un jādežūrē ap 20:00 pie cibas.
[User Picture Icon]
From:[info]copy
Date: 1. Februāris 2006 - 18:15
(Link)
es gan domāju, ka prātīgāk būtu vispirms izvēlēt tos, kuriem lielāks balsu skaits (t.i., vairāk cilvēki ieteikuši) un tad tos pirmos, ja galīgi nav vienotības ieteikumos
[User Picture Icon]
From:[info]mapet
Date: 1. Februāris 2006 - 20:00
(Link)
well tad sanaaktu taa ka jau atlases kaartaa kaads iecieniits cibinjsh izkriit no taalaakaas ciinjas.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba