skuka @ :
Vispār, kāds varētu pastāstīt, kur pērk, kā lieto un gatavo sojas produktus. Man nav pilnīgi nekādas pieredzes.
Comments
|
nopērk rimčikā, aplej ar verdošu ūdeni, drusku patur, tad lieto kā gaļu, tikai cenšas nepiededzināt par daudz, paliek rūgts
skatoties, kas par gaļu. skaidrs, ka 100 g sojas granulu kaloriju būs daudz vairāk. bet viņa taču ir pirms tam taču jāaplej ar ūdeni!
100 gramos sojas granulu ir 328 kcal.
es neēdu soju gaļas vietā, man tā vienkārši garšo. tuklāt to nav īpaši ilgi jāgatavo, var glabāt cik uziet utt.
100 gramos sojas granulu ir 328 kcal.
es neēdu soju gaļas vietā, man tā vienkārši garšo. tuklāt to nav īpaši ilgi jāgatavo, var glabāt cik uziet utt.
kādreiz tomēr jāpamēģina. man patīk, ka var turēt mājās, vienmēr pie rokas. un dūšu tak piesiet var? tā kā ar gaļiņu?
nē, tā kā ar soju :) ja tu mēģināsi ēst soju ar domu - ir līdzīga gaļai vai nē, tu būsi vīlusies. sojai tomēr ir specifiska garša. taču tā ir diezgan sātīga. vēl gaļai ir tas, ka cepšanas laikā tā drusku karamelizējas, ar soju tā nav. nu var mēģināt (it īpaši tās, kas ir sojas šķēles, nevis granulas), bet var arī sadedzināt. ja grib to karamelizēto garšu, tad taisot mērci, var pievienot klāt ābolu. pacept kopā ar sīpoliem. ir ļoti garšīgi, tikai jāraugas, vai nevajag beigās pieliek etiķi vai vīnu, nu, lai nav par saldu.
(Reply to this) (Parent)
TEORĒTISKI vairāk, praktiski mazāk, jo viņa ir ļoti viegla un ļoti spēcīgi sasūcas un uzbriest. no 20 gramiem sauso sojas gabaliņu iznāk normāla porcija.
(Reply to this) (Parent)