Comments
kādreiz tomēr jāpamēģina. man patīk, ka var turēt mājās, vienmēr pie rokas. un dūšu tak piesiet var? tā kā ar gaļiņu?
nē, tā kā ar soju :) ja tu mēģināsi ēst soju ar domu - ir līdzīga gaļai vai nē, tu būsi vīlusies. sojai tomēr ir specifiska garša. taču tā ir diezgan sātīga. vēl gaļai ir tas, ka cepšanas laikā tā drusku karamelizējas, ar soju tā nav. nu var mēģināt (it īpaši tās, kas ir sojas šķēles, nevis granulas), bet var arī sadedzināt. ja grib to karamelizēto garšu, tad taisot mērci, var pievienot klāt ābolu. pacept kopā ar sīpoliem. ir ļoti garšīgi, tikai jāraugas, vai nevajag beigās pieliek etiķi vai vīnu, nu, lai nav par saldu.
(Reply to this) (Parent)