Ābolu vīns. 3. gads.
« previous entry | next entry »
Oct. 10th, 2011 | 08:47 am
Šogad mēs tā pavisam pieticīgi.
40 litri kopumā. (bija 4 maisi ābolu no MaKo)
Sulai pievienoti 2.2 l h2o, 3 kg cukura un niknais Lallemand Lalvin EC-1118 raugs (1 paciņa uz abām pudelēm).
Pieneņu eksperiments tika pasludināts par neglābjamu feilu. Gan jau ka tomēr citroni.
Rabarberu vīns ne tikai uzdzirkstīja, bet pa ceļam izšāva 2 pudeles (jo kāds nolēma, ka drātiņas uz korķiem vēl likt nevajagot).
15-tajā 10. tika atvērta viena. bik pa ūdeņainu un ar rauga piegršu. krāsa arī izbalējusi. ir doma, ka šito vajdzētu taisīt un dzert kā jauno vīnu, atteicīgi piesaldinot, vasarā.
40 litri kopumā. (bija 4 maisi ābolu no MaKo)
Sulai pievienoti 2.2 l h2o, 3 kg cukura un niknais Lallemand Lalvin EC-1118 raugs (1 paciņa uz abām pudelēm).
Pieneņu eksperiments tika pasludināts par neglābjamu feilu. Gan jau ka tomēr citroni.
Rabarberu vīns ne tikai uzdzirkstīja, bet pa ceļam izšāva 2 pudeles (jo kāds nolēma, ka drātiņas uz korķiem vēl likt nevajagot).
15-tajā 10. tika atvērta viena. bik pa ūdeņainu un ar rauga piegršu. krāsa arī izbalējusi. ir doma, ka šito vajdzētu taisīt un dzert kā jauno vīnu, atteicīgi piesaldinot, vasarā.