zin

Ābolu vīns. 3. gads.

Oct. 10th, 2011 | 08:47 am
From:: zin

Šogad mēs tā pavisam pieticīgi.
40 litri kopumā. (bija 4 maisi ābolu no MaKo)
Sulai pievienoti 2.2 l h2o, 3 kg cukura un niknais Lallemand Lalvin EC-1118 raugs (1 paciņa uz abām pudelēm).

Pieneņu eksperiments tika pasludināts par neglābjamu feilu. Gan jau ka tomēr citroni.

Rabarberu vīns ne tikai uzdzirkstīja, bet pa ceļam izšāva 2 pudeles (jo kāds nolēma, ka drātiņas uz korķiem vēl likt nevajagot).
15-tajā 10. tika atvērta viena. bik pa ūdeņainu un ar rauga piegršu. krāsa arī izbalējusi. ir doma, ka šito vajdzētu taisīt un dzert kā jauno vīnu, atteicīgi piesaldinot, vasarā.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.