(no subject)

Nov. 17th, 2014 | 02:39 pm

mīnuss visiem tiem tradicionāljiem logiem ir baiss caurvējš
japāņu mati mani stalko visur. visās viesnīcās un hosteļos, visur ir pilns ar japāņu matiem...
patreizējā mītnes vietā vienīgā duša ir blakus manai istabai
nu cik gan ilgi (ilgi!!!) viens cilvēks var dušā mazgāties!? pie tam izdvešot visādas dīvainas skaņas... šie skaņu efekti, kurus japāņi pielieto jebkur, mani viegli traumē..

par godu tam, ka šodien ir manas vilcienu biļetes pēdējā izmantošanas diena, vēl mazliet pavizinājos. aizbraucu līdz Mishima, kur uz perona brokastoju un skaījos, kā mākoņi rāpo Fuji kalnā.
lielisks skats, pat neizejot no stacijas ;)

utsonomiya, kur paredzēts nakšņot pie 2. kaučserfera visā ibrauciena laikā. rīt no rīta mazliet Nikko un tad uz sacensībām Montegi (kur esot milzīga hondas trase un gandrīz vai disnejlenda, bet hondaslenda)
Tags:

Link | Leave a comment {2} | Add to Memories


(no subject)

Nov. 17th, 2014 | 05:54 pm

esmu "iečekojusies" pie sava cs hosta.
tāds patīkams apalītis ap 30. tikai viegli apķērīgs
cerams, līdz audzinošām pārrunām nebūs jaanonāk ;)
nakšņošu es atsevišķā viesu namiņā, tradicionāla stila, ar tatami grīdām, bīdāmajām sienām/durvīm un superīgu kāju sildīšanas uzparikti. tip istabas vidū grīdā ir caurums, kur apakšā sildītājs. virs cauruma galds ar sedziņām visapkārt. sēdi uz bedres malas krēsliņā, grīdas līmenī, kājas karini bedrē zem galda, virs sildītāja, sedzies ar sedziņu. nu, kā mācēju, tā aprakstīju...

bonus track: lietas, ko es gribētu ieviest savās mājās no Japānas: apsildāmos tualetes podus ar dušiņām (atvaunojos par nesmalkjūtību), tatami grīdas guļam/bērnistabā, visu visu pārtiku (nu ok, tofu varat paturēt sev), nesaldinātās zaļās tējas pudelītēs, sake (kas nav viņa pareizais nosaukums, btw).

off vakariņās
Tags:

Link | Leave a comment {4} | Add to Memories


1 roiboos klusā pēcpusdienā

Nov. 17th, 2014 | 09:06 pm

var jau protams raukt degunus par visām valentīndienām u.taml. pasākumiem, bet var būt cilvēkiem, kuri nemāk svinēt svētkus ikdienā, ir nepieciešami svētki kalendārā. tas gan uzreiz nenozīmē, ka arī tos viņi pratīs svinēt.

neņemiet biezpinkūku vērmaņdārza tējas namiņā. tā ir briesmīga. vai arī neatbilst manām biezpiena (citkad sauktas par "siera")kūkas ekspektācijām.
Tags:

Link | Leave a comment {1} | Add to Memories