par foodblogu
« previous entry | next entry »
Jan. 11th, 2012 | 08:01 pm
pirmkārt, man ir jāiemācās fotografēt foods
citkārt...
man pašai šķiet garlaicīgi tādi foodblogi, kuri publicējas retāk par 1x nedēļā.
tad nu bija doma, kaut ko vismaz ik pēc 6 dienām or so.
pamēģināju un sapratu, ka jādzēš ārā. nav tas.
būs kad būs. noskaņojums gatavot. un noskaņojums rakstīt.
tikai fotografēt jāiemācās. un jāpārfotogafē gulašs.
vispār jau, noskaņojums ir biežāk, nekā kaut kas top. bet dalītā virtuvē vajag arī, lai neviens cits pa kājām nemaisās.
un vēl man derētu iegādāties smukus prezentācijas traukus.
citkārt...
man pašai šķiet garlaicīgi tādi foodblogi, kuri publicējas retāk par 1x nedēļā.
tad nu bija doma, kaut ko vismaz ik pēc 6 dienām or so.
pamēģināju un sapratu, ka jādzēš ārā. nav tas.
būs kad būs. noskaņojums gatavot. un noskaņojums rakstīt.
tikai fotografēt jāiemācās. un jāpārfotogafē gulašs.
vispār jau, noskaņojums ir biežāk, nekā kaut kas top. bet dalītā virtuvē vajag arī, lai neviens cits pa kājām nemaisās.
un vēl man derētu iegādāties smukus prezentācijas traukus.
(no subject)
from: atiitis
date: Jan. 12th, 2012 - 11:10 am
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 12th, 2012 - 06:26 pm
Link
tā, lai smukāk dabīgus foto uztaisītu.
jaunus ģenerēt- tas vairs nebūtu tas.
paskaties, un beigās tas foodblogings sanāk neticami daudz laika un skila prasošs
Reply | Parent