- 2014.01.06, 10:03
- pāris reizes uzcepu cepeškrāsnī pīli. nu, drusku citāda tā gaļa ir. bet kaitinoši ka paliek pāri milzīgs skelets ar visādiem kauliņiem un plēvēm, un gaļai grūti tikt klāt: ja vista, kas labi izcepta, kūst mutē un no kauliem noslīd, pīle ir piņķerīgs pasākums.
- 9 rakstair doma
- 6.1.14 11:30 #
-
man arī liekas. vienīgais pielietojums sanāk, ja visas/vistas gaļas atēdies, un vajag kautko "citādu".
- Atbildēt
- 6.1.14 11:21 #
-
Taupīgās mājsaimniecībās slikti apskrubinātos kaulus var apcept un izvārīt zupu :)
- Atbildēt
- 6.1.14 11:51 #
-
Kaulus ar tām gaļas druskām, kas palikušas klāt, apcep (var uz pannas, var cepeškrāsnī), kamēr drusku sabrūnē, un tad vāra zupai. Pati neesmu mēģinājusi, bet metode esot pārbaudīta :) Pie kāju galiem tak paliek visai daudz, no kā vēl var izvārīt kādu buljonu; apcepšana dod labāku garšu.
- Atbildēt
- 6.1.14 12:35 #
-
Slikti izcepta, ja nenoslīd no kauliem.
Bet es parasti cepešu atliekas utilizēju buljonā. - Atbildēt
- 6.1.14 15:04 #
-
jā, esmu pamanījis ka pie zemākas temperatūras, bet ilgāk cepot (nu, traukā), labi sanāk. piemēram 2-3 stundas pie 160 grādiem. it kā domā, būs sausa, sīksta, utt. bet sanāk sulīga, mīksta un kūst mutē, var teikt.
- Atbildēt