- 2014.01.06, 10:03
- pāris reizes uzcepu cepeškrāsnī pīli. nu, drusku citāda tā gaļa ir. bet kaitinoši ka paliek pāri milzīgs skelets ar visādiem kauliņiem un plēvēm, un gaļai grūti tikt klāt: ja vista, kas labi izcepta, kūst mutē un no kauliem noslīd, pīle ir piņķerīgs pasākums.
- 9 rakstair doma
- 6.1.14 11:51 #
-
Kaulus ar tām gaļas druskām, kas palikušas klāt, apcep (var uz pannas, var cepeškrāsnī), kamēr drusku sabrūnē, un tad vāra zupai. Pati neesmu mēģinājusi, bet metode esot pārbaudīta :) Pie kāju galiem tak paliek visai daudz, no kā vēl var izvārīt kādu buljonu; apcepšana dod labāku garšu.
- Atbildēt