Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 9., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:39
Vakar nomira mana omīte.
Un, lai gan galvā es no viņas sāku atvadīties jau rudenī, kad viņas apziņa pavisam sāka šķobīties, tomēr ir drausmīgi skumji.
Rīt vecākajam dēlam dzimšanas diena, un viņš tik sajūsmināti gaida savus svētkus, un skaita dienas līdz tai jau sen, ka.. es nestāstīju.
Un uz bērēm arī aizbraukšu pa kluso.
Meanwhile vajag sarīkot svētkus manam 7gadniekam un teju visai bērndārza grupiņai, un tam man trūkst visparastākais prieks (un ļoti vajag, kaut mazliet).

(8 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]missalise
Date:9. Janvāris 2020 - 08:01
(Link)
Jūtu līdzi, mīļā! :(
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:9. Janvāris 2020 - 23:21
(Link)
paldies!
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:9. Janvāris 2020 - 09:03
(Link)
Līdzjūtība.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:9. Janvāris 2020 - 23:21
(Link)
paldies, rediiss
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:9. Janvāris 2020 - 17:04
(Link)
Definitely not easy. Manai omītei bija kaut kāds smadzeņu errors un viņas saprāts viņu lēnām sāka pamest. Es kaut kad laukos kārtoju malku un viņa staigāja apkārt, jau tādā pusprātā un kaut ko randomā kašāja pa lauku un uzdeva vidēji jocīgus jautājumus. Es uzprasīju, kurā gadā viņa ir dzimusi un viņa ilgi centās atcerēties un beigās knapi izdevās. Es labi atceros kā tajā reizē galvā viņu apglabāju, jo pēc tam jau viņa bija uz gultas un ne pārāk responsive.

Bērēs vienīgais bija grūti skatīties uz raudošu opīti, kas bija skats, ko nekad pirms tam ~25os gados nebiju redzējis. Tā citādi, omīte man jau kādu gadu bija mirusi. Uznāca arī nedaudz lomkas, ka varēju biežāk braukt ciemos un tā tālāk, bet tik uz vienu dienu, jo viņa bija pārāk atšķirīgs cilvēks no manis, laikam arī pārāk vienkārša, ko var absolūti saprast, viņa ir piedzīvojusi karu, viņai ir svarīgi, lai visi ir paēduši un tas arī ir pats galvenais.

Kā tādā brīdi sarīkot svētkus... ideālajā gadījumā es teiktu, ka jālūdz padoms kādai draudzenei vai kādam citam cilvēkam un jāprasa idejas, jo pat ja tu vari izspiest smaidu, ideju diez vai izspiedīsi tādā brīdī.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:9. Janvāris 2020 - 23:25
(Link)
paldiesdievam, idejas nebija jāspiež, jo telpa bija norezervēta, un, lai gan es iepriekš biju domājusi par pilnu programmu ar spēlēm un stafetēm, un neko tādu es nespēju. Bet bija bumbu baseins, un pirmajai reizei ar to pietika.
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:10. Janvāris 2020 - 10:45
(Link)
Līdzjūtības. Man ilgi bijušas pārdomas un pārrunas ar radiem par to, kurā vecumā bērnu var/vajag ņemt uz bērēm (un cik tuvu radu bērēm). Par laimi meitas dzīves laikā pavisam tuvi radi nav miruši, līdz šim neesmu ņēmis līdzi. Skumji, ka sakrīt tik tuvu ar bērna svētkiem. Es domāju, ka Tu rīkojies pareizi. (Virtuāli apskāvieni.)
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:12. Janvāris 2020 - 14:34
(Link)
paldies! mana māsīca gan savu nepilnus 3 gadus veco meitu uz bērēm gan atvilka (bet bērns darīja gudri un pa ceļam no atvadu vietas uz kapiem aizmiga, tad nu palika guļot siltā, iedarbinātā mašīnā pie audioaukles telefonā)

> Go to Top
Sviesta Ciba