Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 9., 2020


[info]komentators17:04
Definitely not easy. Manai omītei bija kaut kāds smadzeņu errors un viņas saprāts viņu lēnām sāka pamest. Es kaut kad laukos kārtoju malku un viņa staigāja apkārt, jau tādā pusprātā un kaut ko randomā kašāja pa lauku un uzdeva vidēji jocīgus jautājumus. Es uzprasīju, kurā gadā viņa ir dzimusi un viņa ilgi centās atcerēties un beigās knapi izdevās. Es labi atceros kā tajā reizē galvā viņu apglabāju, jo pēc tam jau viņa bija uz gultas un ne pārāk responsive.

Bērēs vienīgais bija grūti skatīties uz raudošu opīti, kas bija skats, ko nekad pirms tam ~25os gados nebiju redzējis. Tā citādi, omīte man jau kādu gadu bija mirusi. Uznāca arī nedaudz lomkas, ka varēju biežāk braukt ciemos un tā tālāk, bet tik uz vienu dienu, jo viņa bija pārāk atšķirīgs cilvēks no manis, laikam arī pārāk vienkārša, ko var absolūti saprast, viņa ir piedzīvojusi karu, viņai ir svarīgi, lai visi ir paēduši un tas arī ir pats galvenais.

Kā tādā brīdi sarīkot svētkus... ideālajā gadījumā es teiktu, ka jālūdz padoms kādai draudzenei vai kādam citam cilvēkam un jāprasa idejas, jo pat ja tu vari izspiest smaidu, ideju diez vai izspiedīsi tādā brīdī.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba