Krustvārdu mīkla

наш ответ Кинскису!

Anna Marija Levi

наш ответ Кинскису!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad jau līdz acīm lasīt visādu makaronēdāju reportus par garneļvirtuvi, mēs, lokālpatrioti, nolēmām izveikt akciju 'Espati.lv - pati māku sienu pļaut(i), pat' izkapti asināt(i)!'. šai gadījumā, briežcepeša pagatavošana. 
Un pat nelūdzu tautu dēlu... paldies userinfostarro par sagādāto iespēju.


  • tātad meža veltes - kadiķogas, brūkleņu mētras, rozmarīns, eikaliptu lapas?
    • tieši tā. Viss ir tādā stadijā, ka mēs tūliņ nejauši vēl visu norīsim pašas. Smaržo tā, ka kuņģi sper otrādāk. Jel pasteidzies!
      • uz kluso dabu ar rojāli? nebaidies, ka pēc tam būs skaļais regejs?
        • rojāls jau in virtua - fonā uz desktopa. A tā visādi - es jau sen nebaidos, Montresor.
  • Vislabākā atbilde kinskim tiešām ir royal etiķete fonā :D

    Glamurņinko!:)) Tak vispār tā ir nelietība, gandrīz aizrijos ar siekalām:)))
    • man patīk piešķirt uzmanību kompozicionālām detaļām :)
      Bet jā, vispār tas darinājums bija paredzēts vienām šī vakara viesībām, kas sākas tikai 19. Un tagad man ir diezgan pamatotas bažas, ka darinājums tās sagaidīs.
      • Esi dzirdējusi, ka viesi var ēst arī pelmeņus?
        /nevērīgi piezīmēju/
        :)))
        • tas nav tā. mums ir kluba korporatīvais gada pasākums, kurā jānāk ar groziņu.
          Spiedīgajos ekon-sit. apstākļos tika nolemts utilizēt radu lauku kāpostus un burtiski uz galvas uzkritušo brieža gabalu. Lai būtu pa lēto. Bet sanāca kā vienmēr.
          • Sasodīts. Tas tik ir groziņš! Jūtu, jāizštuko man arī kāds korporatīvais pasākums un jāaicina Tevi ciemos. Vai pat groziņu vienu pašu - Tu tāda ēdelīga izskaties :)))
  • (..) tad mēs atgriezāmies mājās, izkrāmējām guvumu. pie datora pie reizes uzmetu acis drauglistei. kā vienu no pirmajiem pamanīju vedjmah ierakstu, un sapratu, ka labāk nevilkt garumā un ķerties pie zivīm uzreiz.
    (bija ļoti labas, starp citu, ar terracinas moscatto secco jau nu vispār..)
    un tikai tad, pirms sākt šito pastāstu, kārtīgi iepazinos ar ieraksta saturu vēlreiz. jāaaaa.. klase.
    un to ar roku uz ribām saku es, kam lielākie dizāsteri allaž sanākuši tieši ar cepešiem. tos manējos dažus ēdot, tajās retajās reizēs, kas atkal esmu zaudējis bijību kāpt uz grābekļa, allaž kā īlens iz maisa atkal no jauna rēgojas un kā oda sīkšana kaitinoši pavada apziņa, ka to ir taisījis kāds nejēga.

    bet te viss izskatās tāds OOOO!
    kā ta garšoja, ja drīkst paziņkārot?
    un vai tiem boksa cimdiem ar to bija kāds sakars?
    • Kā nejauša lieciniece un kaucmintiešu-testētāju grupas pārstāve, varu atzīt, ka garšoja vēl izcilāk, kā izskatījās: briedis kustin kusa mutē, ķirši, ķiploki un teju marmorizējošais speķumiņš, rozmarīns veidoja tādas buķetes, ka nebija jau ko piebilst. Un saimniecīte iepriekšējo diennakti bij sutinājusi kāpostus, labākos, kādus esmu ēdusi. Un tā tās dienas paiet.
    • garšoja... varen labi, vismaz man pašai - ļoti; un daži citi lietotāji arī sacījās priecīgi esam. Es arī nekad nevienu cepeti savā apzinātajā mūžā nebiju gatavojusi, ne mājas, ne meža lopa - arī šķitās, ka tas nereāls tāsks, kuru labāk neuzņemties, lai nesapurgātu ticību sev. Šī bija absolūta debija. Un viss izrādījās gaužām vienkārši.

      Boksa cimdi piedalījās vienā pasākumā ar briedi, bet ne vienā žanrā. Briedis - kulinārajā sadaļā, cimdiņi - spēlēs un rotaļās.
  • o! bāā! :)

    p.s. tos cimdus tev... briedītim vajadzēja, ja?
    • nea ;) ar cimdiņiem mēs gājām rotaļās vakara saviesīgajā daļā.
Powered by Sviesta Ciba