ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2007-09-26 13:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Vai drīkst lamāties?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Zajebiska, kruta, bļa.

Esmu iemīlējies no viena takša brauciena līdz šīsnakts palikšanas vietai. Man šķiet vai es īsti nezinu, bet te laikam tikai pirmās dienas.

Es atvainojos es raustos iespaidos, starp aplupušām mājām ar burvīgiem balkoniem, starp televīzijas torni kalnā pašā centrā, par upi, par nacionalitāti, par to ka pēc 21 nevar iet uz ielas, par to ka esmu tuvu paskatā gruzīniem, par to ka rīt 13 viss sākas, par to ka man nenāk miegs, par to ka dzīve ir skaista un bīstama un arī skumja, jā weits kungs piedodiet. Es iedzeru šņabi, paldies Kaija šis tiešām ir mirklis, kad tas bija jāiedzer, šis jau ir pirmais urgent mirklis, bet ir tik patīkami. Guļammais zem manis, datorā vienīgā dziesma patreiz ir Imants Daksis ar ja njebojusj.

Izgāju pirmoreizi uzpīpēt gruzijā, tepat uz pirmā stāva ieejas un divi sikspārņi 10 cm attālumā lidinājās no cigaretes oglītes un ķēra mušas uz daudzstāvu mājas fona. Ja Tu so ieraudzītu tev varbūt liktos, ka esi parīzē, tev varbūt liktos ka esi zolitūdē, bet nē te mazliet savādāks vējš ir atstājis laika zobu uz namu vēnām, sejām izejām.

Iet gulēt? Vajadzētu, bet gribas visus iespaidus uzrakstīt. Internets nav, nezinu kad publicēšu, gan jau.

Ja vseh vas ljublju.

23 drīzāk jau 24 agrs rīts ir plkst. 6 un latvijā ir pieci, drīz 4.

Arlabunakti lasītāji.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_melnc_
2007-09-27 21:16 (saite)
man šķiet, ka man patīk tā Tava Gruzijas mīlestība.:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?