ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2008-07-18 01:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kirschwasser tomēr izrādījās visparastākā kandža
parasta, bet iedarbīga


(Ierakstīt jaunu komentāru)

+ (jo man patīk)
[info]skrejuma
2008-07-20 14:54 (saite)
2008. gada 25. jūlijā dabas zinātnieki, dzejnieks, video un gaismu mākslinieki un dziedātāji Salacgrīvā, pie Lībiešu upuralām, pavērs Svētupes noslēpumus, bet 1.augustā Gaujas krasts pie Valmieras pilsētas parka pārtaps par Dabas koncertzāles skatuvi.

Bezmaksas koncerti sāksies plkst. 21:30 un turpināsies līdz pat pusnaktij. Koncerta laikā dzejnieks Pēters Brūveris un hidrobiologi Loreta un Andris Urtāni ceļos līdz ar maksteni, viņus pavadīs „Dabas koncertzāle: Hydropsyche" oriģinālmūzikas autori un izpildītāji ir Ingus Ulmanis, Gints Sola, Kaspars Tobis, Aigars Voitišķis, Ketta (Jekaterina Šarigina), Anrijs Grinbergs un Roberts Rasa. Ūdens dīdžeja lomā iejutīsies Martiņš Strautnieks (Martinez Gonzalez), bet upes stāstus vizualizēs video mākslinieks Pēteris Ķimelis.

Dabas koncertzāles koncertus, kā ierasts, ievadīs pasākumi visiem, kas vēlas uzzināt vairāk par ūdeni, upi un upes iemītniekiem. Pasākumi sāksies jau 19:30 – hidrobiologi un ornitologi rādīs ūdens pasaules iemītniekus gan dzīvē, gan zem mikroskopa, būs iespēja iemācīties precīzi noteikt ūdens kvalitāti un iemācīties makstenes mājas būvēšanas noslēpumus.

Koncertā pie Lībiešu upuralām, 2008. gada 25. jūlijā, ir paredzētas arī telšu vietas.

„Dabas koncertzāle: Hydropsyche" bezmaksas koncertus atbalsta Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāts, UNDP/GEF, Latvijas Vides aizsardzības fonds, Salacgrīvas un Valmieras pilsētas domes.

Piezīme: www.dabaskoncerts.lv

p.s.
tā lapa man neveras.

JĀ.paklausies šeit! lai atpazītu.
http://www.platformamusic.lv/shop/album.php?album_id=20889

ūdenskrituma sonāte, nr5 (!!)
čunčiņa šūpuļdziesmu, nr10.

man šķita, ka tas viss jāpasaka.ar garu uzsvaru.
un iesaku Svētupi.ja nu kas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?