tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2012-12-04 12:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Turku sultāna vēstule kazakiem un kazaku atbilde


Turku sultāna vēstule kazakiem

Es, Spožās Portas sultāns un valdnieks, Ibrahīma I dēls, Saules un Mēness brālis, Dieva mazdēls un vietvaldis zemes virsū, Maķedonijas, Babilonas, Jeruzalemes, Lielās un Mazās Ēģiptes karalistu valdnieks, nepārspējams bruņinieks, neviena neuzvarēts karavīrs, dzīves koka turētājs, nepiekāpīgs Jēzus Kristus kapa sargātājs, paša Dieva aizbildnis, musulmaņu cerība un mierinājums, kristiešu bieds un varenais aizstāvis, pavēlu jums, aizkrāču kazaki, padoties man aiz laba prāta un bez kādas pretestības un nelikt man uztraukties par jūsu uzbrukumiem.

Turku sultāns Mehmeds IV


Aizkrāciešu atbilde Magometam IV

Aizkrāču kazaki turku sultānam!

Tu, sultān, turku veln, un nolādētā velna brāli un draug, paša Lucifera pakalpiņ! Kāds tu ellē bruņinieks, ka nejaudā ar pliku dirsu ezi nospiest. Ko velns kakā, to tavi karapūļi liek māgā. Nebūs tev, maukasdēls tāds, pār kristiešiem valdīt, tavu karavīru mēs nebaidāmies, ar zemi un ūdeni mēs tev stāsimies pretī, drāžot tavu māti.

Tu esi Babilonas pavārs, Maķedonijas ratnieks, Jeruzalemes aldaris, Aleksandrijas aitcirpis, Lielās un Mazās Ēģiptes cūku gans, Armēnijas zaglēns, Tatārijas strēlnieks, Kameņeckas bende, visas pasaules un apakšzemes nelga, pašas kobras mazdēls un mūsu pimpja līkums. Cūkas purns tu, ķēves dirsa, miesnieka suns, nekristītā piere, mēs drāžam tavu māti.

Lūk, tā aizkrācieši atbild tev, siekalu kamol. Ij kristiešu cūkas tev nebūs ganīt. Ar šo beidzam, jo skaitļus nezinām un kalendāru nelietojam, mēness debesīs, gads grāmatā, un diena pie mums ir tāda pati kā pie jums, dirsas mums par to bučo.

Parakstījuši: Košas atamans Ivans Sirko kopā ar visu Aizkrāču kara nometni


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?