24 March 2010 @ 01:53 pm
Show must go on  
Par filozofijas lietderību man īsti nav ko teikt. Acīmredzot tā ir atkarīga no dažādām lokālām īpatnībām. Latvijā filozofi ir atklājuši diezgan interesantu nišu, proti, publikas izklaide uzrādot savas iekšējās ķildas. ok. Protams, mani sajūsmina, ka pasākums 'Notikumi ap filosofiju' (WTF par nosaukumu?) tiks raidīts tiešsaistē un tādējādi modernās tehnoloģijas ienāk arī šajā pagaidām visnotaļ konservatīvajā vidē. Taču es domāju, ka uzlabojumus vēl var veikt.

Piemēram, varētu nodrošināt live txt iespēju, lai arī biroju darbiniekiem būtu iespējams neuzkrītoši sekot līdzi notikumiem. Varēja sarunāt kādu krodziņu, kur uz lielā ekrāna rādītu aizraujošos notikumus 'ap filozofiju' - tā fani varētu pie alus kausa sekot un pārdzīvot līdzi asākajiem momentiem. (Aizstāvju grupiņas varētu tērpties baltās žaketēs, pretinieki - kapucēs un ar taurītēm). Pēc katras uzstāšanās eksperti studijā apspriestu taktikas un izteikumu veiksmīgumu, prognozētu turpmākās izredzes utt. Vajadzētu apsvērt arī karsējmeiteņu piesaistīšanu.
 
 
( Post a new comment )
[info]unpy on March 24th, 2010 - 02:23 pm
Vēl jau piemirsi balsošanu ar sms un maksas zvanu palīdzību.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]blondulla on March 24th, 2010 - 03:21 pm
:)) šovs "Dejo ar filozofu"! vai "Filozofē ar dejotāju" :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on March 26th, 2010 - 01:06 am
es piesakos uz otro. vēlams tiešraidi no kluba "essential"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]blondulla on March 26th, 2010 - 01:21 am
tas gan būtu viens dzīvespasaulīgs šovs ;)
(Reply) (Parent) (Link)
Avtonoms[info]junona on March 24th, 2010 - 02:30 pm
Jā, man arī radās līdzīgas pārdomas. Starp citu - vai pats jau alu un čipsus esi iegādājies, lai varētu sekot pasākumam? Protams, vajadzēja vairāk padomāt par interaktīvā fīčām - iespēju balsot ar sms utt. Bet šī jau tikai primā reize, tāpēc būsim iecietīgi ar savām prasībām.
(Reply) (Thread) (Link)
thel[info]thel on March 24th, 2010 - 02:40 pm
Domāju, ka tagad arī aizskriešu uz veikalu. SMS balsošana ir lieliska ideja. Bet nākamajā reizē, manuprāt, vajadzētu studijā kā neatkarīgos komentētājus uzaicināt antonu_v no sviesta cibas un Kārli Streipu - šāds raidījums gāztu visu reitingus.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on March 24th, 2010 - 02:50 pm
OMG! Es jau gan domāju, ka ekspertu lomu mēs varētu mierīgi paviklt trijatā ar tevi un [info]junona un bez Streipa, jo, kaut arī angļu valodu viņš zina, viņš tomēr nav filosofs.

Kas attiecas uz vispārējo gladiatoru cīņu atmosfēru, kas virmo "notikumos ap filosofiju", tad pēc visa šī katrs bērns Latvijā mācēs izstāstīt, kas ir filosofija, kas ir Kants un kā tas ir jātulko, kā arī beidzot mums būs realitātes šovs, kuru skatīties nebūs kauns arī akadēmiski izglītotiem cilvēkiem. SMS balsošana šeit, protams, prasās kā vobla pie alus, bet nevar tiešām gribēt pilnīgi visu. Ja tiks izlabots šis trūkums, tad nākotnes perspektīvā šis pasākums varētu mierīgi izkonkurēt Eirovīziju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on March 24th, 2010 - 02:58 pm
lūk, Eirovīzijas dēļ es tieši iedomājos par Streipu - galu galā - viņš varētu pievērsties uzstāšanās formālajiem aspektiem: tērps, kustības un prognozēt potenciālo atbalstu tantiņu un geju auditorijā. Turklāt - pat ja viņš ir viņpus filozofijas, viņš varētu labi moderēt jautājumus a la 'skats no malas'.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
marija[info]marija on March 24th, 2010 - 03:17 pm
Streips varētu ieviest zināmu politisko piesmeķi tam visam ar savām attieksmēm, izsaukumiem un mīļvārdiņiem. piemēram tur filozofikāņi vai tā.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]areems on March 24th, 2010 - 03:14 pm
filovīzija!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
thel[info]thel on March 24th, 2010 - 03:22 pm
jā, šāds pasākums tiešām mums pietrūkst.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]areems on March 24th, 2010 - 03:28 pm
bišku jau par skādi nenāks
(Reply) (Parent) (Link)
[info]areems on March 24th, 2010 - 03:13 pm
aizmirsi par totalizatoru, es neatteiktos noriskēt ar pārdesmit čaukstošajiem ;)

http://www.ustream.tv/channel/vff var arī čatot, plānoju laivtekstot, ja nu gadījumā viņiem gadās izmest kādu puspatiesību/TIKAIFAKTU
(Reply) (Link)
zebiext[info]zebiext on March 24th, 2010 - 03:32 pm
zac kuul!!!
(Reply) (Link)