tas_pats ([info]tas_pats) rakstīja,
@ 2010-03-31 17:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brīvo dokumentu diena
31. marts ir "Brīvo dokumentu diena" (Document Freedom Day (DFD)) - diena, kad dokumentu atbrīvošanu atzīmē visā pasaulē. Tā būs diena mums visiem, lai izglītotu mūsu draugus un kaimiņus par atklātu dokumentu formātu nozīmi. OpenOffice.org izmanto OpenDocument Format (ODF), un tas nozīmē, ka vismaz simt miljonu cilvēku visā pasaulē to izmanto mājās, darbā, skolā: visur.

Vēl vairāk, atvērtu standartu kā ODF var izmantot jebkurā programmā, bez maksas vai par maksu. Tas novērš izplatītāja monostāvokli, un sniedz lietotājiem izvēli šodien un rīt.

OpenOffice.org ir lepna būt Brīvo dokumentu dienas dalībnieks, un pievienojas daudzām citām grupām, pārdevējiem, un projektiem globālos centienos izglītot pasauli par brīvību, ko sniedz atvērtu standartu dokumenti un atvērti standarti vispār. Brīvo dokumentu diena vieno mūs visus. Atvērti standarti, jo īpaši ODF, atver pasauli visiem.

Sīkāka informācija par Brīvo dokumentu dienu ir atrodama mūsu wiki http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Dfd un oficiālajā kampaņas tīmekļa vietnē http://documentfreedom.org

Pievienojies mums, pievienojies nākotnei.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?