tas_pats ([info]tas_pats) rakstīja,
@ 2008-02-29 13:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar dievu
Jauka satīra par cilvēku un mašīnu attiecībām:
 
Ar dievu, Windows
28.02.2008
Dear Windows, It's over

Mīļā Windows Professional Service Pack 2

Es nevēlējos teikt To personīgi, jo domāju, kas tas būs gari un sarežģīti. Galu galā, mēs esam bijuši kopā ilgu laiku - gandrīz piecus gadus. Es zinu, zinu. Es zinu Tevi tik labi, Tavu kontroles paneli, uzstādīšanas procedūras, un pat to, kā Tu kļuvi traka un uzmeties man ar savu zilo ekrānu. Ko lai saku, mēs izaugām kopā.

Bet godīgi sakot, pēdējā laikā lietas ir gājušas tikai uz slikto pusi. Kas notika ar slaido un ātro OS, ko es uzstādīju sākumā? To, kurā bez problēmām darbojās Civ4, Vice City un pat True Crimes? To, kas rakstīja DVD un CD diskus, bez problēmām dalījās mūzikā ar manu xbox? Nezinu, bet, ja godīgi, man šķiet Tu sevi esi izlaidusi. Tev vajag vairāk kā 20 minūtes lai sāknētos, Civ4 Tu izpildi lēni, un Tu pat sastingsti, kad es vēlos skatīties video. Kas noticis Windows? Vai Tu iekārtojies tik ērti, ka domāji, es ar to samierināšos?
<..>
Tā lūk, Windows Professional Service Pack 2. Es Tevi pametu un tagad dodos pie Ubuntu. Tas ir beidzies. Mums bija izdevība, bet viscaur dārga, vīrusu pilna, ar uzpūstu programmatūru, un tam bija jābeidzas, vai ne? Man šķiet, tieši tā tam bija jābeidzas.

Paldies par visiem labajiem laikiem! Nebūs vairs zilo nāves logu, mēģinot skatīties tiešraides debates MSN vai CNN, vai uzkāršanās, spēlējot Civ4.

Bet nu man ir jāiet. Ir laiks ielaisties netīrajās spēlēs ar Ubuntu, un, ja man Tevis patiešām pietrūks, es apslāpēšu to ar kādu glāzi vīna.

Sirsnīgi,
Bruno

Pilna vēstule: http://www.odo.lv/index.php?list=goodbye_windows


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?