annāputra ([info]sivns_sniegaa) rakstīja,
@ 2009-12-13 20:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:noskaņas
Mūzika:100 baltas dvēseles

atkal jau kādu laiku decembris. pa domai.
Janvāris: esmu atpakaļ miglainajā Milānā. Mums dzīvoklī ir ļoti karsti radiatori, liels gāzes rēķins, bet gaisā var redzēt izelpu, tāpēc mēs līmējam uz ārsienām folliju.

Februāris: es varu apēst tāfelīti šokolādes pāris minūtēs, bet nemāku būt. Tad, kad viss ir forši, es nezinu, ko ar to iesākt, un uzreiz pieķeros pie kā būs, kad nebūs.

Marts: ciao, Milāna, arriverò presto!

Aprīlis: Cibā iepostēti divi darba sludinājumi un komentāros notiek par to diskusijas. ieraksta beigas: var izsekot līdzi, no kurienes mans prāts ņēmis atsevišķus personāžus vai tēmas. daudz kas pēdējā laikā kaut kur bijis. tikai sapiņķerēts kopā un apgriezts otrādi

Maijs: mums tērauda konstrukcijās ir pasniedzējs Mieriņš. Ja viņš dzīvotu krūmā zem loga, regulāri dabūtu ar plinti pa galvu. vakar uz viņa bezmatu galvas bija iesauļojusies cepure.

Jūnijs: Izbrauciens uz Zviedriju. varētu teikt arī Sviedriju. beigas: Nevaru vien sagaidīt augustu un Islandi. es zinu, tas būs forši. es gribu ārā vēl.

Jūlijs: tas ir 40 minūtes pa vertikālām metāla kāpnēm. ritmiska koncentrēšanās.

Augusts: Més atnákam ar Viku, kura sovakar dziedaas. Tas ir restoráns\bárs ar ieeju no iepirksanaas moola aizmugures gabalu no pilseetas centra.
/muus apskauj hiperaktiiva sieviete, kura ir manaami vecaaka nekaa sataisiijusies un saka: ´Meitenes, juus esat skaistas!´

Septembris: arī ceļojumu kontekstā. man atkal jāsaka tas pats. nekas, pavisam nekas nepiepilda tā kā Dievs

Oktobris: būvēju visādus Bābeles torņus šodien.

Novembris: man ir par vienu zobu mazāk, uzpampis žoklis, jauna aizraušanās ar kūku cepšanu, daudz darāmā, maz izdarītā, jauns komikss, forši kursabiedri, apņemšanās, kas nenonāk līdz realizācijai, ziemas sajūta un miglaina fona apziņa par to, kas ir labs, pareizs un vajadzīgs.

Decembris: nogurums avansā. un bonusā un visādi citādi. tikai iedomājoties sevi pēc nedēļas es jau jūtos uz pusi tik izbeigusies.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?