annāputra ([info]sivns_sniegaa) rakstīja,
@ 2009-08-09 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piektdien bárá
Més atnákam ar Viku, kura sovakar dziedaas. Tas ir restoráns\bárs ar ieeju no iepirksanaas moola aizmugures gabalu no pilseetas centra. Zaale ir diezgan tuksa. pie daziem galdiniem seezj viiriesi vecumaa ap 60. pie viena galdinja seezj viirietis sviitrainaa kreklaa un ar krukjiem, ko mees iesaucam par nelaimiigo krievu juurnieku. Sirms kungs uzvalkaa ar rokaam aizspiedis ausis pieiet pie muuzikjiem un prasa, vai vini vislaik speelees tik skali. Grupa veel tikai skanjojas, bet vecs viirietis jau aicina Maiju dejot. neatlaidiigi. un peec tam nokriit celjos. Ammm...veelaak, labi? Paspiezj roku un noveel patiikamu vakaru. Vakara gaitaa vins naaks spiest roku veel vairaakas reizes. vinam ir aukstas rokas.
Pie muusu galdina piebiedrojas 2 puisi taa ap 30. vini ir jaunaakie sajaa zaalee. Mees atsakamies no viskija, bet vini jau ir manámi iereibusi. Uzrodas arii paaris daamas. Visi kustás rokenrola ritmos jociigaam paarspiileetaam kustiibaam. Skjiet ka aukstrokaino viirieti vienaa briidi kjers sirdstrieka. Saakumaa liekas forsi, ka cilveeki jau gados, bet dejo un izklaideejas, liidz kljuust tik ljoti skaidrs, ka tas ir alkohols, kas dejo. kas apsleepj kompleksus un kautriibu un peeksnji pluust aaraa visi dveeseles dziljumi. un vinji saak runaat.

Kaarteejais kungs aicina mani dejot un saka ka ir kautriigs. naakamreiz, kad atsakos, vins nebeidz atvainoties un izskataas, ka juutas patiesaam vainiigs.

Tad ir viens, kurs vislaik nes Maijai uudeni, jo vinai jaabrauc. taapeec, ka vins zinot kaa tas ir, ka jaabuut par soferi un nevar dzert. Vins luudz lai aizved vinu liidz centram, mees arii laipni piekriitam. Vins raada sudraba piekarinu ar krustinu un saka, ka tas ir ljoti personisks. pats taisiijis un ne peec parauga kaa skolotaajs licis. Tikai nepaardod nevienam. Nepaardod. ´Ja tu mani aivediisi, tas buus tavs´. Vinam neesot nekaadu seksuaalu noluuku. lai tikai mees nedomaajam, patiesaam. tikai lai viss tas gabals nav jaaiet ar kaajaam. Veelaak Vika, nezinaadama muusu sarunu, islandiskaa sarunaa izdzen vinu no masiinas. Un man ir tik zjeel.

Viens no tiem, kurs apseedaas pie muusu galdinja un izleeja viskiju saka, ka balleejas\dzer jau no vakardienas. jo te ir Islande. Vins raada telefonaa savas 3 meenesus vecaas meitas bildes. shodien esot atkal samaksaajis beerna maatei 100 000 kronas, bet buutu gatavs maksaat veel, jo taa tacu ir vinja meita. kuru vins miil. veel peec paris viskijiem un opaliem vins nebeidz atkaartot, ka ir labs cilveeks. bijis cietumaa, bet taa ir pagaatne. ´ticiet, es esmu labs cilveeks´

Vins izskataas peec 18, bet esot 27 gadus vecs. uzvalkaa un kedaas un sazjelejotiem matiem. vinam vislaik triic viena kaaja un katrs otrais vaards ir ´fak meen´. Saakumaa mees domaajam, ka vins nerunaa angliski, jo vislaik plaataas ar rokaam. vins nelietojot narkotikas jau 18 meenesus un ir lepns par to. Vinam visu vakaru uzmaacoties viena paveca daama un nebeidzot apgalvot, ka vinam ir talants. veel peec tam vins izstaasta, ka gribeejis buut futbolists. un bijis veiksmiigs. bet tad narkotikas. un tagad vins par sevi saka ka ir meesls un ´vanabii´ reperis.

Taa nu mees vakara gaitaa izdejojamies ar gandriiz visiem baaraa esosajiem nedaudzajiem viiriesiem. un uzklausam alkohola atbriivotus staastus. gaisaa virmo ilgas peec jauniibas, kura tacu varbuut tomeer atgrieziisies. vai vismaz peec kaada biedra. visaadi tuksumi, kas gaida aizpildiijumu.

muus apskauj hiperaktiiva sieviete, kura ir manaami vecaaka nekaa sataisiijusies un saka: ´Meitenes, juus esat skaistas!´


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?