Fri, Jan. 27th, 2012, 10:01 am

Bērnībā lasīju Main Rīda (Thomas Mayne Reid) lubenes, kur šis apraksta Meksikas darbaļaužu ikdienu. Viens viņa novērojums bija tāds, ka, jo nācija ir nabadzīgāka un trulāka, jo vairāk iztērē par uguņošanu.

Kaut kā atcerējos nesenus notikumus, kad V pilsētā vajadzēja uzšaut dižākus uguņus, nekā R pilsētā. Lai ir, par ko lepoties.

Fri, Jan. 27th, 2012, 10:20 am
[info]mufs

vai nu mani viļ atmiņa,vai bērnībā vīla grāmatplaukts, bet es neko vairāk par Oceolu un Jātnieku neatminos.
kur nu vēl uguņošanu

bet doma laba, es gan nekad neesmu varējusi izteikt vārdu "trulums" acīs tiem,kas mēģina pierunāt mani iet skatīties salūtu.

Fri, Jan. 27th, 2012, 10:23 am
[info]sirdna

Gege, es labprāt skatos salūtus.

Maksāt par tiem gan negribas, bet es esmu skops nūģis, ko es sajēdzu.

Fri, Jan. 27th, 2012, 10:27 am
[info]mufs

pie salūtiem visi viens otram kāpj uz kājām

un man tas vizualizējas kā lielgabals pieštūķēts ar naudiņām, kuras uzskrien gaisā, uzšvirkst un izplēn. neadekvāti īss brīdis skaistuma (un arī ne obligāti)

Fri, Jan. 27th, 2012, 11:20 am
[info]bozena

O, jā! Tās bija arī manas mīļākās grāmatas, kur visas daiļas varones bļauj "Mon deu" un nomet nēzdodziņu liriskajam varonim. Es pat samācījos krievu valodu, jo krieviski visas tās grāmatas bija iztulkotas, un angļu valodā neko daudz necirtu. Pēcāk es izaugu un nevarēju saprast, kāpēc visi puiši nav Varoņi un Glābēji.
Par salūtiem neatceros, atceros viskija dzeršanas, kas bija aprakstītas gandrīz tikpat detalizēti un ar izjūtu, kā Remarkam kalvadosu patēriņš, bet jāgan, meksikāņi un visādīgi deģenerāti autoram neko daudz nepatika.
Aber salūts tak ir gaismas, krāsu, trokšņa un terapija plašām tautas masām. Tautas masas saskatās uguntiņas un ārstējas no depresijām. Pie kam tautas masām taisni kā bērniem ir vajadzīga mīlestības materiālā izpausme "Maize un Izpriecas". Tautas masas tūlīt jūtas nozīmīgas, jo valdība viņus mīl, jo viņu dēļ izkvēpinājusi šitādu naudu!

Fri, Jan. 27th, 2012, 01:59 pm
[info]sirdna

Tautas masām ar šņabi un internetu vairs nepietiek?

Fri, Jan. 27th, 2012, 03:16 pm
[info]optimiste

nu... nav gluži tas pats kas salūts :)

Fri, Jan. 27th, 2012, 03:22 pm
[info]sirdna

viņi nezina pareizās adreses...