Mon, Jan. 23rd, 2012, 04:44 pm

Dzīves mācības.

Izrādās, interneta veikali ir visādi. Liktenis mani iepazīstināja ar kantori, kurš specializējas par tēmu - piegādājam ilgi, toties lēti. Nē, es to nesapratu uzreiz.

Pasūtījums izdarīts 4.janvārī. Pagaidām vēl ne vēsts no piegādes, "krava vēl nav Rīgā". Noliktava ir nosacīti netālu, Slovēnijā, vai?

Vai tas bija to pāris latu vērts? Vai arī es esmu izlepis un samaitāts un "normāli" ir pirkumu gaidīt mēnesi?

Mon, Jan. 23rd, 2012, 04:53 pm
[info]unpy

Aha, gribēji, lai ir tā, ka vislētāk, bet vienas dienas laikā? Tā, lai no rīta pasūti, bet vakarā pie mājas jau gaida pūtēju orķestris ar sarkano paklāju un internetveikala īpašnieks, zemu klanīdamies, ne tikai pasniedz pasūtīto Speciālā Dāvanu Kastē, bet arī piesakās nomazgāt traukus un izmazgāt grīdas?

Mon, Jan. 23rd, 2012, 05:04 pm
[info]sirdna

Es vēl neatteiktos no bezmaksas rasola spainīša un auksta alus, paldies.

Nē, par vienu dienu es necerēju. Un par vienu nedēļu arī ne. Trīs nedēļas sāk mulsināt, pie tam ar pavadošām piezīmēm: trešdien - "krava būs piektdien" un tad pirmdien - "krava neatnāca, varbūt būs otrdien".

Es saprotu, dzīve ir dzīve, bizness ir bizness un tā tālāk. Neturu ļaunu prātu un tā. Es vairāk domāju, vai būtu taupījis tos pāris latus, ja zinātu, ka tas prasīs tik ilgu laiku?

Nē, veikalam neapjautājos un sekojošie notikumi rāda, ka nebija vērts - viņi paši nezina, kad kas notiks.

Mon, Jan. 23rd, 2012, 05:08 pm
[info]unpy

Tā jau tāda loterija. Bračka ļoti regulāri visādus štruntus pasūta, ir bijuši gadījumi, kad kaut kādu pusotru mēnesi nāk. Izskaidrojums jau visai vienkāršs - internetveikaliem parasti nav savas noliktavas un, ja dikti kaut kas "pa lēto", tad var būt dažādi apsvērumi - nu, ka kārtējo porciju no Ķīnas jāpasūta tad un tikai tad, kad būs vairāki pasūtījumi un tamlīdzīgi.

Mon, Jan. 23rd, 2012, 05:26 pm
[info]bozena

Viens pazīstams puisietis ībejā pasūta visu, izņemot zeķes -akumulatorus, visādas herņas auto, mobilo pričendāļus. (Vismaz man liekas, ka zeķes viņš tur nepasūta) Hobijs tāds. Bet - ar vienu nosacījumu, ka to lietu nevajag tūlīt, un uz to var gaidīt. Mēnesi kā likts. Bet lēti! Jābetnugan, tad, kad manam mobīlim nenāca un nenāca kaut kāds tur svarīgs fiņkiks ar ko zudušo atmiņu atgūt, es kļuvu mazliet nervōza.

Mon, Jan. 23rd, 2012, 06:04 pm
[info]rediiss

nēnē normāli ir teikt "rīt būs". tavējie tādi baigi godīgie gadījušies. atklāti par kravām stāsta un tā

Mon, Jan. 23rd, 2012, 06:50 pm
[info]junona

Kad pasūtu jebajā kaut no no USA vai China, tad ar 4 nedēļām jārēķinās. Ok., no USA gadās, ka atnāk arī divās nedēļās.

Mon, Jan. 23rd, 2012, 09:37 pm
[info]biezpientaure

Priority mail no štatiem var atbraukt 5-7 dienās, skatoties no kurienes.