Fri, Jun. 5th, 2009, 01:44 pm

He.

Dažus desmitus apzinīgās dzīves gadu es vairījos sabiedriskajā transportā apsēsties blakus sieviešu kārtas būtnēm. Jo, kā noskaidrojās jau bērnu dienās, tā ir skaidra mīlestības pazīme. Skolā sēdēt blakus, tās jau ir praktiski laulības, kopīgi bērni un citas šausmas. Kidi skrēja apkārt bļaudami:"Janka plus Anna - mūžīga mīla!" Vai kaut ko tamlīdzīgu. Tā kā negribēju būt pieķerts romantiskās mīlas jūtās pret kaut kādiem nepazīstamiem meitiešiem, stāvēju kājās. Ja arī sēdēju blakus, klusi drebēju, ka mani šajā kompromitējošā situācijā Kāds Ieraudzīs.

Pagāja gadi un man radās klusas aizdomas, ka tā tas gluži nav. Toties es kļuvu pilngadīgs un tagad varu piedalīties vēlēšanās. Starp citu, Latvijas valsts manās acīs stipri zaudēja savu prestižu, kad es ierados uz vēlēšanām pirmo reizi mūžā un nekā nedabūju. Vecākajam brālim gan sagrūda čupu ar grāmatām un kartiņām, un vēl sazin ko viņa pirmajās vēlēšanās. A te kaut vai sūda kartiņu būtu iedevuši. Tas sirdī kremt. Vismaz tēkreklu ar uzrakstu: "Es piedalījos x.Saeimas vēlēšanās un viss, ko es dabūju, ir šīs sūda krekls!"

Nujā, bet tagad ir cita mendele. Tagad pietiek no padsmit lapām paņemt kādu, kura vismazāk riebjas, kā mazi bērni garās biksēs pieskrien klāt un sāk bļaut, ka tu viņu mīli, ka tu esi viņa sekotājs, ka viņš ir tavs idejiskais, garīgais un vispār līderis, ka tu viņu pielūdz un atbalsti visās viņa maucībās.

Bērni ar gadiem nepaliek gudrāki, brēc kaut kādas muļķības brēkšanas dēļ...

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:01 pm
[info]lapsa

labi teikts :)

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:03 pm
[info]shelly

Viedi vārdi :))

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:16 pm
[info]kangaroo

Tu tā arī skaidri nepateici kā tagad ir ar sēdēšanu blakus sieviešķiem sabiedriskajā? Man te kā reize pirms pāris dienām šitā sanāca. Sēdēju viens pats dubultajā beņķī, citā pieturā iekāpj sievišķis un stingrā solī dodas manā virzienā un davai sēdēt man blakus. No vienas puses tā kā neērti, ka abi sēžam blakus un klusējam kā tādi muļķi, pieklājīgi būtu vismaz kādu vispārīgu frāzi pārmīt. No otras- galvā tāds kokteilis ar domām- a nafig man ar viņu runāt? a ja nu padomā, ka man kādi tālejošāki plāni? un vēl stulbāk- ja nu viņai šie neesošie plāni liekas interesanti? Nu tā kaut kā. Ar mašīnu tomēr drošāk- tur vismaz zini ar ko būs darīšana... Sievai arī ir aizdomas par tālejošākiem plāniem, bet tās aizdomas vismaz ir pamatotas.

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:25 pm
[info]sirdna

Ok, šausmas ar to sēdēšanu...es to atrisinu tā, ka sēžu vienvietīgā beņķī vai arī stāvu. Tad vēl izvelku no kabatas elektronisku grāmatiņu un ieurbjos tajā no visa spēka, lai nebūtu jātaisa tālejoši plāni ar pustramvaju sieviešu.

Fri, Jun. 5th, 2009, 02:39 pm
[info]kangaroo

Ā, Tev ir tā priekšrocība, ka brauc tramvajos. Busā vienīgais vienvietīgais ir konduktora ķeblis. Tur es principā nesēžos, jo palaikam kādam wannabe komiķim liekas baigi asprātīgi pienākt pajautāt biļetīti. Un man, kā pieklajīgam cilvēkam negribas, publiski sūtīt nah...

Vajadzēs iegādāties elektronisku grāmatiņu.

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:04 pm
[info]krii

Jēziņ! Tad sanāk, ka katrreiz, kad es sabtransportā ietēmēju tuvākajā brīvajā vietā un pēc tam atklāju, ka blakus sēž vīrišķis, viņam var rasties aizdomas, ka man var būt aizdomas, ka viņam ir tālejoši plāni?!

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:30 pm
[info]sirdna

To nekad nevar zināt. Vislabāk ir uzreiz skaidri un gaiši noprasīt:"Muššina, jums ir kādi tālejoši plāni vai jūs man tāpat vien te uzgāzāties virsu?!"

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:38 pm
[info]kangaroo

Nu kaut kā tā. Tur ir tādi varianti:
a) viņam var būt aizdomas, ka Tev ir aizdomas, ka viņam ir tālejoši plāni,
b) Tev var būt aizdomas, ka viņam ir tālejoši plāni,
c) viņam tiešām ir tālejoši plāni,
d) Tev var būt tālejoši plāni,
e) jums abiem ir tālejoši plāni.

Tālāk jau viss atkarīgs no abu drosmes un fantāzijas...

Visi jau nav tādi tramīgi kā es. Vienkārši neesmu īsti radis ar sabiedrisko braukāt.

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:45 pm
[info]romija

Neaizmirsti, ka kāda Tevi var pārtvert benzīntankā!

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:49 pm
[info]kangaroo

Nē, benzīntankā es varu būt drošs! Kamēr es sapratīšu, ka mani vispār mēģina pārtvert, jau būšu uzpildījies, nokratījis un aizbraucis. Un tad tā pēc kādiem kilometriem pieciem- Eu, a viņa nemēģināja ar mani filtrēt?!

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:52 pm
[info]kangaroo

Tie bija draudi vai kā?

Fri, Jun. 5th, 2009, 04:58 pm
[info]romija

:DDD Vai tad piecus kilometrus jau esi nobraucis? ;)