Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Bieži ir tā, it kā es vienīgais nezinātu kādu vienkāršu, funkcionālu patiesību, kas citiem varbūt ielikta jau šūpulī, pielēkusi reizē ar bērnības traumu, iemācīta skolā vai ģimenē, izsāpēta pirmajās reizēs, iegūta reizē ar briedumu un tamlīdzīgi. Šī vienkāršā funkcionālā patiesība var būt diegs, uz kā saver krelles, vai divriteņa ķēde, vai piekaramā atslēga, es nezinu, bet bez tās es esmu žēlojams atpalicējs, jauks, bet nederīgs.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 11. Janvāris 2009, 17:47, [info] commented:
welcome pulciņā.
es par līdzīgu sajūtu esmu domājusi, un nonākusi pie secinājuma, ka tas, kas man un daudziem līdzīga gadījuma cilvēkiem trūkst, ir piederības un savējības sajūta.
cilvēkiem, kas strādā bankās, pērk plazmas televizorus un piektdienās iet uz esīti - viņiem tā rodas kaut kā vienkārši, instinktu līmenī, varbūt pat miesiski. bet tad, kad draugu/paziņu loks tiek būvēts tīri uz intelektuālas draudzības pamata no personībām, kas tiklab ir pilnībā pašpietiekamas kā sociālas, kas analizē un spriež, nevis kopā piedzeras, kad ir draņķīgi, tad šīs savējības saites reizē ir gan stiprākas, gan daudz vājākas un nemanāmākas.

aj, nu nenormāli sarežģīti; neprotu paskaidrot, un, visticamāk, tas nemaz nav Tavs gadījums.
[User Picture]
On 11. Janvāris 2009, 18:23, [info]simamura replied:
Iespējams. Šī trūkuma dēļ man nav svarīga cepšanās par apkārtnes nejēdzībām, bet tai līdzi nāk nespēja pieprasīt jebkādu rīcību ne no sevis, ne citiem.
On 11. Janvāris 2009, 18:42, [info] replied:
man nešķiet, ka spējai pieprasīt rīcību no citiem obligāti ir visiem jāpiemīt. es, piemēram, ciešu no tā, ka man tāda ir.
par sevi gan katrs atbild pats izejot no sirdsapziņas un kas tur katram ir.
[User Picture]
On 11. Janvāris 2009, 18:44, [info]virginia_rabbit replied:
un tad es atklāju cibu, lol.
On 11. Janvāris 2009, 18:49, [info] replied:
ciba ir vēl skaudrāks hiperbolizēts mana iepriekšējā komentāra modelis, pati ļoti labi zini. vienīgā cibas priekšrocība - te nav pienākuma izjūtas.
* * *
[User Picture]
On 11. Janvāris 2009, 18:45, [info]mazaa_mija commented:
oj, oj, man jau liekas, ka tur tā sāls
* * *
[User Picture]
On 11. Janvāris 2009, 19:17, [info]dominika commented:
Baigi pazīstamā sajūta. Atgriežas periodiski, liek justies nožēlojami, bet vienlaikus slimīgi tīksmināties par sajūtu/pieredzi/norisi, kādas manā mūžā nebūs, jo neesmu to piedzīvojusi/guvusi kādā noteiktā vecumā/laika posmā/apstākļos, kad to piedzīvojuši visi citi, "normālie" sabiedrības locekļi.
* * *
On 12. Janvāris 2009, 09:59, [info]asiize commented:
jā!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry