Shelly -

Jul. 22nd, 2011

08:20 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Speciāli fedram (ja nu tu esi izsalcis, un tev ledsskapī aizķēries vēl kāds kabacis) - siltie salāti, arī ļoti garšīgi.
Vienam cilvēkam:
sagriež palielos kubikos pāris šķēles kabača, pustomātu, divus lielus šampinjonus, mazos kubikos - pāris šķēles siera. Visu saber uz folijas, sasāla, sapiparo, satin, liek cepeškrāsnī uz minūtēm 10.

(7 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]fedrs
Date:July 22nd, 2011 - 09:04 pm
(Link)
:)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:July 22nd, 2011 - 09:09 pm
(Link)
Es šo arī piefiksēšu. Braukšu rīt uz mājām un tur jau ir kabacīši. :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]str
Date:July 22nd, 2011 - 10:47 pm
(Link)
kārdinātāja!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 23rd, 2011 - 11:09 am
(Link)
Par cik pagaidām - pa divām ēdienreizēm - esmu iztērējusi tikai vienu no saviem diviem lielajiem kabačiem, es šādā garā varētu vēl kādu brīdi turpināt :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]str
Date:July 23rd, 2011 - 01:40 pm
(Link)
tad tik turpini
es jau iemēģināju - ir labi:)
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]nrk
Date:July 22nd, 2011 - 11:40 pm
(Link)
Es šodien cepu tos kabačus ar tomātu un sieru (mocarellu). Garšīgi.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:July 23rd, 2011 - 10:39 pm
(Link)
Tik garšīgi izklausās. Šito es uztaisīšu!!!
(Reply to this)