02:17 pm
adama_riba sētmalē audzētais kabacis pārtapis satriecošā dārzeņu sacepumā (jau minētais kabacis, daži tupeņi, divi burkāni, paprika, ledsskapī aizkavējies sīpoliņš un ķiplociņš, viss pa priekšu sasautēts, tad sajaukts ar trejām olām, apbērts ar sieru un izžāvēts cepeškrāsnī).
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | August 15th, 2010 - 04:36 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
paldies par ierosmi - iešu galināt patisonu
ko tu dari ar patisoniem? Man viens ledusskapī stāv, es uz viņu bijīgi skatos un nezinu, ko ar tādu iesākt :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | August 16th, 2010 - 12:57 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
visu to pašu ko ar kabaci var.
apcepu sīpolus, + burkāni+ķiploks+tomāti+paprika+patisons.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | | From: | shelly |
| Date: | August 17th, 2010 - 03:18 pm |
|---|
| | | (Link) |
|
Man liekas, patisoni ļoti garšīgi bija konservēti.
to es zinu, bet ne jau LIELI patisoni