Shelly -

Aug. 15th, 2010

02:17 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

userinfoadama_riba sētmalē audzētais kabacis pārtapis satriecošā dārzeņu sacepumā (jau minētais kabacis, daži tupeņi, divi burkāni, paprika, ledsskapī aizkavējies sīpoliņš un ķiplociņš, viss pa priekšu sasautēts, tad sajaukts ar trejām olām, apbērts ar sieru un izžāvēts cepeškrāsnī).

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]str
Date:August 15th, 2010 - 04:36 pm
(Link)
paldies par ierosmi - iešu galināt patisonu
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:August 16th, 2010 - 11:47 am
(Link)
ko tu dari ar patisoniem? Man viens ledusskapī stāv, es uz viņu bijīgi skatos un nezinu, ko ar tādu iesākt :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]str
Date:August 16th, 2010 - 12:57 pm
(Link)
visu to pašu ko ar kabaci var.

apcepu sīpolus, + burkāni+ķiploks+tomāti+paprika+patisons.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:August 17th, 2010 - 03:18 pm
(Link)
Man liekas, patisoni ļoti garšīgi bija konservēti.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:August 17th, 2010 - 03:20 pm
(Link)
to es zinu, bet ne jau LIELI patisoni
(Reply to this) (Parent)