pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2007-05-08 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bez Tabu raidiijumaa bija sizhets, par sievieteem autovadiitaajaam, kuras it kaa esot labaakas brauceejas nekaa viirieshi, jo iekljuust mazaak celju satiksmes negadiijumos. Tur pareizi viens atziimeeja, ka jaa, varbuut vinjas brauc uzmaniigaak un mazaak iekljuust negadiijumos, bet toties izraisa avaarijas situaacijas citiem vadiitaajiem. Neieshu tagad te teikt, ka vieni vai otri ir labaaki, bet man ir sekojoshi viedoklji par dalju no sievieteem autovaadiitaajaam, jo visas jau nav baazhamas vienaa maisaa:


1) Vairaakas krustojumos uzsaak braukt leeni, kaa arii vispaar paaatrinaas leeni. Tas buutu ok no degvielas ekonomijas viedoklja, kaa arii tad, ja ielas ir patukshas. Bet intensiivas satiksmes laikaa, kur nu veel sastreegumaa, tas krasi samazina ielas/krustojuma caurlaidiibu! Atziistieties, tachu ir starpiiba, vai zaljaa signaala laikaa paspeej krustojumu shkjeersot 10 vai 15 auto?

2) Vairums brauceeju dzhipos uzskata, ka dzhips ir dzhips, un taa kaa tas ir liels, tad tam visi dod celju.

3) Cik procentu sievishu brauc ar kurpeem, kuraam ir videeji vai augsti papeezhi? Es apbriinoju taas daamas, kuras speej spaidiit pedeeljus ar augstpapeezhu kurpeem, tur gan jaabuut labai akrobaatikai. Nu padomaajiet, kas notiek, ja peeksnji, piemeeram, mineraaluudens pudele nokriit pie pedaaljiem, vai arii peekshnji jaaspiezh strauji bremzes (vai gaazes) pedaalis?

4) Vairums daamu noteikti paljaujas uz to, ka, vinjaam vienmeer pados celju izbraucot, piemeeram, no pagalma.

5) utt.


Shodien pat, viena daamiite ar zilu BMW (LL-25 vai savaadaaki peedeeji cipari) izbrauca no mazsvariiga celja uz galveno, skatoties tikai pa labi, ka neuzbrauc uz ielas apmales. Pat neredzeeju jeegu piipinaat, taa kaa aprobezhojos tikai ar to, ka paspeeju nobremzeet.

Nereti naakas atpakaljskata spoguli redzeet, ka aizmuguree braucoshaa autinjaa divas daamas kaut ko spariigi runaa, biezhi pat zhestikueejot. Lieki piebilst, ka vadiitaaja tikai retu reizi pamet acis uz priekshu, jo daamas kaa jau vinjaam piekljaas, sarunaajas aciis skatiidamaas.

Ai, ko nu es te daudz izvirdiishu, var daudz un gari plashi staastiit. Taapat daudzi/daudzas tuuliit metiisies noriet, a argumentaacija nav mana stipraa puse :(
Protams arii vechi nav nekaadi engjelji, sevishkji ja vinjiem ir glauni kraanu pagarinaataaji, vai vienkaarshi nav smadzenju.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]duuduupiipii
2007-05-09 00:18 (saite)
otrais punkts vislabāk raksturo sievietes :D ar džipu braukā arī vīrieši..
par pirmo punktu - kāpēc man tērēt benzīnu un taisīt pie katra krustojuma uzrāvienu, ja man nekur nav jāsteidzas?
(es neprotu vēl braukt ar augstpapēdenēm.. :D)
vienmēr skatos šoferim sejā, t.i., vai dos ceļu, vai nē.

redzu ļoti daudz BMW, kur pie stūres ir vīriešu pārstāvji, un viņi nerāda pagreiziena rādītājus. piemēram, man tas atsevišķās situācijās ļoti daudz ko dotu, kaut vai piemēram pie kreisā pagrieziena.

es arī runājos ar blakus sēdošo un aizmugurē sēdošo, bet es skatos uz ceļa. kā vispār var neskatīties uz priekšā braucošo mašīnu, ja brauc? varbūt viņai sensori, kuri visu laiku darbojas parking režīmā :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?