pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2007-03-25 18:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uff, beidzot maajaas. Principaa gribeeju veel shopeecpusdien peec laukiem iebraukt darbaa pastraadaat, bet taa kaa ljoti ilgi nonjeemos ar auto, tad neredzeju jeegu iebraukt uz paaris stundaam. Taadeelj noleemu braukt agri no riita. Tachu pirms pashaam maajaam atcereejos, ka nesaanak agri no riita, jo no pasha riita laidiishu uz tehnisko apskati. Vajag pastraadaat, bet nevaru, nu jaa, un piedevaam esmu piekusis. Lai arii aaraa ljoti jauks pavasaris, nedabuuju to izbaudiit, tik vien kaa ieelpot svaigu gaisu.

Man kaut kaa sanaak rakstiit ar beigaam pa priekshu :D
Bet nu jaa, no riita zaudeeju stundu, jo dikti naaca miegs Rezultaataa, laikam peec jaunaa laika ap septinjeim izbraucu. Peec tam celjaa pavadiiju gandriiz divas stundas, kameer tiku liidz laukiem. Tur paeedu, un saaku rubiit ap mashiinu, bija jaanomaina degvielas filtrs, jaanocheko vai nekur netek eelja, jaapievelk skruuves. Un visbeidzot bija jaanomaina nolaapiitaa pirmaa zonde. Pieljauju ka smalkaas francuuzietes vareetu itin labi pieprast kamasutru, bet nu mashiinas toch taisa pa kjiinieshu modei. Nu nafiga to zondi vajag iebaazt taadaa ellee pakaljaa. Nu labi, citur nevareeeja, bet ar to vien nepietika, bija jaanonjem arii izpluudes kolektora aizsargplaaksnes, kura divas skruuves bija pajaatas, laikam jau kaadreiz bija skruuveets. Beigaas no visaam chetraam skruuveem triis dabuuju valjaa, bet ap ceturto nospljaavos un vienkaarshi to plaaksni nopleesu, jo taa skruuve peec manaam izvirtiibaam jau paarveertaas no nodulishas seshskalnju uz apalju. Un pameegjiniet apalju atskruuveet :D Bija veel plaans ar metinaamo piemetinaat citu uzgriezni, bet paaraak shaurs tur bija. Un taa, peec daudzu stundu njemshanos, zonde tika nomainiita, tikai taa sasodiitaa lampinja panelii turpinaaja degt :( Laikam buus jaabrauc uz servisu, lai nodzeesh kljuudas satatusu. Atvienoshana no akumulatora baroshanu uz pusstundu neliidzeeja.

Nu ko, riit tad jau redzees. Vai es mainiishu domas apr franchu auto uz labo pusi, vai slikto, tipa, atkariibaa no TA rezultaata.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?