pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-10-23 21:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rrrrr, treshdien braukshu uz diagnostiku veelreiz apskatiit, vai zonde uzraada kljuudu. Bez maz vai saak gribeeties dabuut atpakalj veco, jauko, miiljo reno :(

Nu taaa, zondes mainja man pagaidaam izmaksaajusi druscinj virs 45 Ls (universaalaa NGK) plus diagnostika shodien pa 35 Ls. Varbuut tomeer vajadzeeja uzreiz njemt pie diilera origjinaalo zondi par 110-120 Ls un plus darbs kaadi 20-40 Ls?


Taatad - WALA, nezinu, kur tik daargu eljlju un siksnu pirki, un tik daargu meistaru raavi.... Man tas viss izmaksaaja 34.Ls.
Tachu probleema - Check engine kontrollampinja iedegaas - aizvilku uz Amserv - pateica - Lambda zonde jamaaaina, un nosauca ciparu, ka par maz neliekas, un jaamainot obligaati - TA izdraaziis, motors riis nejeega, etc, etc.... Domaaju - ieskruuveeshu leeto, universaalo.
Nekad taa nedariet. Toyotas sensors, lean burn circuit ir atskjiriiga detalja no lambda sond. Izskataas gan liidziiga. Vienkaarshi, kompis nesaprot no taas nekaa. To es noskaidroju jau WESS - tur i cenas demokraatiskaakas(vismaz manaa gadiijumaa) da apkalposhana labaak patika. Visu izstaastiija, un pateica - TA, ja var iziet, nav tolka mainiit to zondi. Man rij apm 7L jauktajaa ciklaa.CO, CH normaa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?