pry ([info]pry) rakstīja,
@ 2006-10-19 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ak shie razbainieki :D
Deviņus gadus vecais Santauts, kam problēmas skolā bijušas jau iepriekšējā mācību gadā, stundas laikā piecēlies no sola, paziņojis, ka viņam "viss piegriezies", savācis mantas un devies gaitenī, kur nolamājis direktori, piekāvis jaunāku skolasbiedru, bet vēlāk atgriezies klasē, sitis klasesbiedreni un piekāvis zēnu, kas viņu mēģinājis aizstāvēt.
Skolotājas palīdzei, kam minēto problēmu dēļ bijis uzdots Santautu īpaši uzraudzīt, nav izdevies viņu savaldīt ar vārdiem, bet lietot pret viņu fizisku spēku viņa nav iedrošinājusies, apzinoties, ka tas viņai "varētu radīt nopietnas problēmas".

Pēc skolotājas palīdzes iejaukšanās Santauts paķēris no izlietnes malas plastilīna griežamo nazi un sācis dzīties pakaļ klasesbiedram, kas pirms tam no viņa aizstāvēja meiteni. Zēns ar lauztu un sadurtu roku patvēries direktores kabinetā, un direktore tur iebarikādējusies, bet Santauts spārdījis durvis ar kājām un draudējis "tikt galā ar visiem". Arī citi sākumskolas skolotāji ar bērniem paslēpušies klasēs.
...

Turpinaajums: http://www.tvnet.lv/zinas/arzemes/article.php?id=360219


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?