Pizģec gavēnim :(((

12. Marts 2006 (11:29)

Jau ilgāku laiku tika novērota problēma ka mums ar [info]zum un mazo dūdu 3-atā ar 1 datoru mājās nepietiek. Tāpēc nobriedām, un ceturdien arī iegādājām laptopu. Taču no lieliem priekiem ka beidzot BŪS, pērkot neieskatījos ka tam ir vācu klaviatūra. Tā kā mūsu supersoftwarfirma "~Tilde" savā birojsofta komplektā nepiedāvā gatavu variantu latviešu izkārtojumam priekš vācu klaviatūras, tikai nekam nederīgu tastatūras redaktoru, kura veidotos "KBDxxxx.DLL" WXP-SP2 (esmu apklaušinājies, ka arī citi WIN) atzīst par uzpirktiem (corupted) tad pagājušo nakti atkal pavadīju laužot un kodējot un rezultātā tika izveidots tīri lietojams klaviatūras izkārtojums priekš friču ķapļapa . Ja nu gadījumā noder vēl kādam, tad milzīgos "paldies", bučas un 10e6 $ lieciet komentāros :)

Comments

Posted by: :: le Minga :: alias :: Leo... :: ([info]le_minga)
Posted at: 12. Marts 2006, 12:00

:))) lietoju jau sen vaacu, lieotju ari anglju, shobrid vispaar man ir franchu klava ar anglju klavas noziimi taustinjiem /karoch zem taustinja apakshaa seezh pavisasm kas cits, kas uz taa uzziimeets ;)/ - kaut kaa nav vajadziibas ko mainiit... tiiri veikli pieshaujas... :)
un aī latviešu burti ir utt...

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 12. Marts 2006, 13:30

Es er būtu piešāvies, bet pacifistei [info]zum ar šaušanos bija problēmas. :)

Posted by: LorDRameX ([info]lordramex)
Posted at: 12. Marts 2006, 12:13

nji ponjal tvoju probljemu???

uzliekot latv izkartojumu zem burtiem sleepajs kas cits neka kautkas uz ziiemets un vis, ja vien tev nava WinXP 64-bit - tur nekas no esoshajiem nestradaaa ja atminja nevilj

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 12. Marts 2006, 13:27

Un uzliekot tagad šo izkārtojumu zem burtiem slēpjas apakšā tas kas tur ir uzzīmēts ieskaitot Y un Z kuri tika brutāli izrauti no klāvas un iesprausti tur kur pierasts. Un latviešu burti ir aiz mēmā taustiņa [#] :)

Posted by: LorDRameX ([info]lordramex)
Posted at: 12. Marts 2006, 15:08

nu nezinu no ergonomikas viedoklja Right alt ir ertaaks meemais tostinjsh neka ierastais "'" vai kas nu kuram

un vispaar viss ir tika iieraduma vaina ;) taax vot ;)

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 12. Marts 2006, 17:18

Varbūt, bet es šo izkārtojumu netaisīju speciāli priekš Tevis bet gan priekš [info]zum un sevis un viņai ērtāk ir tā un arī man labāk patīk ja iekavas un zvaigznīte ir zem tās pogas kur tā uzzīmēta:)

Posted by: LorDRameX ([info]lordramex)
Posted at: 12. Marts 2006, 17:24

hei pa to neviens nestriidas ;)

un vispar malacis ka pats uztaisiiji ;)

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 12. Marts 2006, 17:53

Un vispār gļuku pamanīju. Nepietiek jau ar fiziski apmainītiem taustiņiem un nomainītiem simboliem uz tiem, vēl jau pastāv arī virtual-keys VK_Y un VK_Z kurus arī vajadzētu apmainīt lai Undo funkciju nevajadzētu meklēt zem Ctrl+Y :)

8 Lasīt komentārus reply