Nāc ārā no metāla zārka...

16. Marts 2018 (15:38)

Kas man visvairāk Šeit ciba nepatīk ir tas, ka citi Tevi savos, un savu draugu, "friends only" žurnālos var aiz muguras apdirst un apmelot, un tu pat nevari neko iebilst sev par attaisnojumu, ja neesi šo "friends"sarakstā.
Bet pozitīvais taja visā savukārt ir tas, ka tad, kad kāds nepadomīgi Tevi piedraugo atpakaļ, Tu ieraugi cik nekrietni izrunājies un cik nepatiess kāds ir patiesībā bijis pret Tevi, kamēr domā, ka tu to nekad neieraudzīsi. Pirmā doma izlasot bija ārprātīgas dusmas, taču jau pēc 5 minūtēm es sajutu patiesu prieku par šo patiesības atklāsmi, ka kadu cilvēku ieraudziju patiesajā gaismā. :)

Comments

Posted by: kreiza ([info]kreiza)
Posted at: 16. Marts 2018, 16:20

Dīvaini, ka Tev vēl bija ilūzijas...

Posted by: Zum ([info]zum)
Posted at: 17. Marts 2018, 00:04

Tas bija ar nodomu, tiesa, es neiedomaajos, tu visus vecos postus kjidaasi. Nu buutu izkidaajis un pakluseejis. Vai nokauneejies. Re ku te veel viena ucene tev seeri piebalso. Meeli, meeli. Paviam ne to tev vajadzeeja lasiit, ko tu izlasiiji. Bet tu redzi tikai sevi. Nu tad priecaajies.

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 17. Marts 2018, 01:14

Dārgumiņ. Vai tiešāma Tu domā ka es neuztaisīju pilnīgi visa Tava žurnāla (ar visiem komentāriem) spoguļkopiju, pirms sāku vispār ko rakstīt. Esmu pārliecināts, ka man tur vēl mēnešiem būtu ko ķidāt, ja es sagribētu ar tādu huiņu nodarboties. Tā kā šoreiz Tu labāk pastāvi pie ratiem klusa kā pelīte ja vien nevēlies lai arī par tevi un taviem izgājieniem visi uzzin patiesības to pusi, kuru tu pati par sevi samalkjutīgi atļaujies noklusēt.

Posted by: Zum ([info]zum)
Posted at: 17. Marts 2018, 02:10

Protams āzi es biju pilnigi pārliecinata, ka tu esi pieseivojis visu iespējamo un neiespejsmo, es pat biju pārliecinata, ka tu atceries un esi pieseivojis manu paroli, tāpēc arī tīšam nemainīju, lai jau lūr un žagojas. Nu un. Varbut tu tici visam ko raksta internetos? Tiešām tici, katram feikai ziņai? Arī lidojošiem sķīvīšiem? Par pelīti paldies, muhaha.

4 Lasīt komentārus reply