< back | 16. Marts 2018 | forward >

Nāc ārā no metāla zārka...

16. Marts 2018 (15:38)

Kas man visvairāk Šeit ciba nepatīk ir tas, ka citi Tevi savos, un savu draugu, "friends only" žurnālos var aiz muguras apdirst un apmelot, un tu pat nevari neko iebilst sev par attaisnojumu, ja neesi šo "friends"sarakstā.
Bet pozitīvais taja visā savukārt ir tas, ka tad, kad kāds nepadomīgi Tevi piedraugo atpakaļ, Tu ieraugi cik nekrietni izrunājies un cik nepatiess kāds ir patiesībā bijis pret Tevi, kamēr domā, ka tu to nekad neieraudzīsi. Pirmā doma izlasot bija ārprātīgas dusmas, taču jau pēc 5 minūtēm es sajutu patiesu prieku par šo patiesības atklāsmi, ka kadu cilvēku ieraudziju patiesajā gaismā. :)

Tautai jāzin savi varoņi!

16. Marts 2018 (15:58)

[info]le_minga, tas ir par Tevi!
Līdz šim es pilnīgi neko sliktu vai nepatiesu par tevi neesmu ne rakstījis ne runājis. Tas viss ir bijis tikai tavā galvā un iedomās - kā Kajam, kuram sirdī iedūrusies ledus karalienes spoguļa lauska.

Mīļie cibiņi!

16. Marts 2018 (16:16)

Nerakstiet par mani nekādus melus, ja vien par 200% neesat pārliecināti, ka kādā brīdī es nedabūšu tos izlasīt. Es pilnīgi vienmēr esmu bijis (un vēl joprojām tagad esmu) gatavs atbildēt par saviem darbiem (un arī vārdiem). Bet par Jūsu meliem atbildēt dabūsiet Jūs es atbildi prasīšu no Jums.

< back | 16. Marts 2018 | forward >