Kā lai tā fancy pasniedz vārītas bietes? Ir viss kaut kas, nav iedvesmas, pati neēdu, nezinu kā ir garšīgi. Plikas adresātiem laikam būs apnikušas, ar majonēzi un ķiploku neēda
Kā lai tā fancy pasniedz vārītas bietes? Ir viss kaut kas, nav iedvesmas, pati neēdu, nezinu kā ir garšīgi. Plikas adresātiem laikam būs apnikušas, ar majonēzi un ķiploku neēda
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 1. Marts 2021, 19:10
|
precīzu recepti, lūdzu, man nav faila kā tam jāsmaržo lai ir garšīgi.
Posted by: vilibaldis (vilibaldis)
Posted at: 1. Marts 2021, 19:16
|
Sarīvē uz rupjas rīves bieti + tāpat sarīvē marinētu gurķi, samaisa, pieliek karoti majonēzes (vai nepieliek, ja tādu neēd)
Ar siļķi līdzīgi, šis mums ir ejošais, kad nekā nav un slinkums uz veikalu. Sarīvē bieti + smalki sakapā siļķes rolmopsi vai kas nu tur līdzīgs bundžās. Samaisa, pārkaisa ar vārītu olu. Nu ja, un var arī majonēzi uzrūtot pa virsu.
Posted by: Inde (auksts_entelekt)
Posted at: 1. Marts 2021, 19:20
|
sarīvētas ar fetas sieru un svaigu gurķi+skābs krejums.
Posted by: authenticity (authenticity)
Posted at: 1. Marts 2021, 19:24
|
Bietes plus kazas siers/fetas siers plus rukola plus balzamiko etiķa krēms
(Var kā salātus vai uz apgrauzdētas rudzu maizītes, kas ir ļoti garšīgi, manuprāt)
Posted by: es (kaukau)
Posted at: 1. Marts 2021, 22:56
|
Posted by: es (kaukau)
Posted at: 1. Marts 2021, 22:57
|
Fui, es nepiefiksēju, ka bietes tiešām ir RAW. Es liktu vārītas. Fig atpazīsi, ka tiešām bietes.
Salātos ar marinētu gurķi vai siļķi