Kā lai tā fancy pasniedz vārītas bietes? Ir viss kaut kas, nav iedvesmas, pati neēdu, nezinu kā ir garšīgi. Plikas adresātiem laikam būs apnikušas, ar majonēzi un ķiploku neēda
Sarīvē uz rupjas rīves bieti + tāpat sarīvē marinētu gurķi, samaisa, pieliek karoti majonēzes (vai nepieliek, ja tādu neēd)
Ar siļķi līdzīgi, šis mums ir ejošais, kad nekā nav un slinkums uz veikalu. Sarīvē bieti + smalki sakapā siļķes rolmopsi vai kas nu tur līdzīgs bundžās. Samaisa, pārkaisa ar vārītu olu. Nu ja, un var arī majonēzi uzrūtot pa virsu.
Sarīvē uz rupjas rīves bieti + tāpat sarīvē marinētu gurķi, samaisa, pieliek karoti majonēzes (vai nepieliek, ja tādu neēd)
Ar siļķi līdzīgi, šis mums ir ejošais, kad nekā nav un slinkums uz veikalu. Sarīvē bieti + smalki sakapā siļķes rolmopsi vai kas nu tur līdzīgs bundžās. Samaisa, pārkaisa ar vārītu olu. Nu ja, un var arī majonēzi uzrūtot pa virsu.