munky M.K-568 ([info]munky) rakstīja,
@ 2003-08-10 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:crazy

nejauš gadījums jebšu ātrā ideja
khmz.. protamz ka vajag tā gadīties.. un tas ir pats jaukākais ka tā gadās..
me pavadīja vien cilvēciņ uz staciju.. lai jau brauc uz jelgavu.. nu eju atpakaļ a pie kasēm stāv un pērk biļetes frizieris Renārs + Inese [čiksa šamējā] un Matīss ... khm. .. šie braucot uz jūrmalu ietusēt iekš Tu Esi Pamanīts..
uzreiz saka man ņem alu pērc biļeti un braucam.. nu es padomāj un sak pretī davai..! nu lab paņēmu alz.. aizbraucām.. aizejam..izrādās ieeja 2Ls .. eh mēs labāk ejam uz jūru aluz padzert.. aizgājām padzērām ejam skatīties kas tur notiek.. protamz pārlienam pār žogu un iekšā esam..
kā reiz tikām uz visām sakainākajām grupām.. eh nekā normāla nebij..maybe nebij tā kondīcija lai kaut kas normāls varētu risināties ? es nezin..

bet izlēmām doties atpakaļ uz rīgu dzert aluz
no sākuma brieda došanās pie manis.. bet pārdomājām.. aizbraucām pie Renāra.. paskatījāmies klipus + muzons + aluz + chipshi utt... nu jā .. tā tas nu bij...
es it kā vienu brīdi esot aizmidzis krēslā sēžot ar glāzi rokā ;D khi.. aizgājām gulēt ~ 9:00 nu tas tā.. pamodos ~ 12:00 visi maitas vēl skaļi krāca..nu nekas .. pacēlu Renāru teicu lai izlaiž man uz mājām.. khi

eh tā nu tas beidzās :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?