miss_digory ([info]miss_digory) rakstīja,
@ 2005-12-10 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: Velarvien miegs nak.
Mūzika:The Rasmus- Last Generation.

Teh, iesaukas un nozimes.
Tatad- ( visnozimigakie cilveki, patreiz, mana dzive )

Eitkina. 15. Pazistu tris gadus. Istais vards Sammie. Tie, kas ir stulbi un neklausas vinas teiktaja sauks vinu par Samantha. Patik Westlife, itseviski Shane. Dievina Superman un Smallvile serijas. Nepatik Ethan, kas vinai plijas klat jau kadus divus gadus. Labakas draudzenes- Es un Veja.

Veja. 16. Pazistu tris gadus. Istais vards Claire. Patik Wednesday13. Dievina My Chemical Romance. Kopa ar Sai. Nepatik cilveki, kas sauka vinu par Emo stila cilveku. Labakas draudzenes- Mrs. Armstrong, Heather, Sarah, es un Eitkina.

Mrs. Armstrong. 15. Pazistu tris gadus. Istais vards Lyndsey. Patik Greenday. Dievina Billie Joe. Mana bijusi labaka draudzene. Nepatik diktatori. Labakas draudzenes- Greisa, Torija un Veja.

Reicula. 16. Pazistu gadu. Citas iesaukas- Master A. Secura, Rae, Sparx. Istais vards Rachael. Patik The Rasmus. Dievina Fabio ( astonpadsmit gadus vecu dzeku no Portugales ). Nepatik cilveki, kas uzdrikstas vinai runat preti ( t.i., pusskola ). Mil Zvagznu Karus. Labakas draudzenes/ draugi- Kreigs.

Kreigs. 15. Pazistu divus gadus. Citas iesaukas- Jedi Master Bane, Iowa Slipnkot Guy. Istais vards- Craig. Patik Nirvana. Draugos ar visiem. Nepatik- ja kaut kas nepatik, vins nesaka. Ir kopa ar Ebiju. Labakas draudzenes/ draugi- Doms, Reicula.

Freizers. 15. Pazistu tris gadus. Citas iesaukas- Blade Weaver. Istais vards- Frazer. Patik T.a.t.u. Nepatik cilveki 10. klase, kas vinu nepartraukti apsauka un tramda. Mana simpatija. Labakas draudzenes/ draugi- Kreigs.

Blaviens, man slinkums uznaca, Pirmdien turpinasu sarakstu, jo tagad nav laika un rit ka vienmer neta nebusu.
P.S. Vai nav mils avs sim rakstam? Awww...



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?