miss_digory ([info]miss_digory) rakstīja,
@ 2005-12-05 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: crushed
Mūzika:Gracia- Run And Hide.

Teh Matematika.
Pirma stunda, Matematika, esmu OBC, pie portativa, izliekos, ka rakstu eseju, kas gan viniem, neviens nekad nepamana, ko es daru. Ka piemeram, Matematika pagajuso nedelu visas stundas Zinatni dariju. Visiem citiem parbauda, ko vini dara, tas tracina daleji, vini vienmer speles neta spele un muziku lade. Es Kurbijkurne tupju un sw.lv, dazkart klab.lv, katra zina, viss, kas ir Latviski, kad prasa un ja prasa atbildu, ka mekleju bildes esejam, bet ta ir loti reti, sorit te tads patukss, es, tris skolotajas, psihologes, vai kas vinas, stundu aizvietotajas, kaut kads lohs, kas pec skolas visus zvete un meitene, kas te ir katru stundu, kurai it ka ari problemas sevi savaldit. Ienaca direktora vietniece un es tikai pamaniju, kad vina atkal gaja prom, man vina riebj, devitaja klase vina man brauca virsu par to, ka es sev saskrapeju roku uz sienas, vina man prasija tizlas lietas, ka piemeram, vai es sev venas griezu- ne, negriezu, kas vina domaja, ka es biju, vina mani nepazist, dranke. Sodien atkal Eitkina skola, ar krukiem, visi blenz, it ka nekad nebutu redzejusi cilveku ar lauztu kaju. Besi ara. Vina paprasija mana skapiti savu jaku ielikt, teicu, labi, nokluvu lidz skapitim, tik nelogiska vieta, ka bail, visi grustijas un stumas, it ka vinu dzives atkaratos no ta, ka vini nokave biski pirmo stundu, taja pasa sturi, man dzeki salauza disku speletaju. Pilnigi riebj burzma. Tresdien sakas lielie eksameni, ir viens Anglu valoda un otrs, liekas, ka ari Anglu valoda, tie divi Tresdien, par Catcher in The Rye, skiet, kaut kadiem arzemju dzejoliem un tiem, kas rakstiti pirms 1914. gada, vai ta. Tas diezgan viegli, mums skolotajs anglu valoda biski pasists, par daudz saka prieksa vienmer. Ko gan es negribu ir Francu valodas eksamens, tur jasagatavo runa, maneja bija par Renaru Kauperu, pirmais cilveks, kas man ienaca prata, viss ko es atceros ir Il s’appelle Renars Kaupers. Bet tad ari, ir bijis sausmonigi ilgi kops pedejas reizes, kad domrakstu parlasiju. Ja, to un Matematiku es negribu, bet nav citas izveles, tapat bus jadara, un ja nedaris noteiktaja laika, bus jamaksa £100 vel klat, lai noliktu, gribeju atmest Francu valodu, bet mamma visu laiku cakarejas par koledzu un gradiem. Laiks velkas, nu, bet drausmigi. Varbut jaieklust klab.lv un japarkope sis tur. Nupat pamaniju, ka lohs prieksa, skatas video klipus, visu var redzet un skolotaja man otra puse neko nesaka. Salasnas. Isti nezinu kas man ir nakosa stunda, zinu, ka tresa ir Francu valoda, tur vini kaut kadu lugu gatavo, stunda neesmu bijusi kadu menesi, vismaz, tad ir Vesture, blakus kaitinosajai Reiculai, kura te izliekas par labako draudzeni, te- par lielako ienaidnieci.
Nupat paskatijos taja Anglu Zvaigznu Karu foruma, Reicula ari ir neta patreiz, nezinu ka tas iespejams. Es iesutiju kaut ko Krievu valodas sadala, tur viena forsa sarunu biedre no Horvatijas, man liekas, apspriedam kaut kadu vecu Latviesu dzejnieku, vel kaut ko un ka Latviesu valoda atskiras no Krievu. Ari bija PZ no Kreiga, tas tur izradijas ar savu pastu skaitu, 6000 kaut kas, nu un, man tapat ir citos forumos,kas tikai pierada daleju neta atkaribu, besi ara, doma, ka vins vienigais pasaule, kam tik daudz pastu. Nirdziens. Pec piecpadsmit minutem skanes zvans. Japaskatas dienasgramata, kas nakosa stunda, nupat viena pagaja man garam un izteica komplimentu par to cik es atri varu uz klavjaturas orienteties un rakstit.
Oki, eju parrakstit sito murgu klab.lv. Busu atpakal pusdienlaika, kas ir iemesls manai klab.lv dienenei, garlaiciba pusdienlaikos.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?