the everchanging caleidoscope of life - Darba intervija [ieraksti|arhīvs|draugi|info]
Max

[ info | sc info ]
[ arhīvs | arhīvs ]

Uzaicinājumi paciemoties:
[ undisclosedpod latest layne beachley drdr ]

Darba intervija [18. Nov 2022|17:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[garīgais | worried]

Pirmdien ir darba intervija. Turklāt Microsoft Teams, ko nekad neesmu lietojusi, tā ka bail, vai viss tehniski ies. Nez to vajag ieinstalēt vai var arī nē? Un kā lai pārbauda, vai viss iet un skan? Nav kā Zoom, kas man nesen taisīja forced update, kad gribēju skatīties vienu webināru. Bail arī domāt, ko bez tradicionālajiem jautājumiem uzdos. Gan jau būs kādi tricky, a man kā parasti freeze response ieslēgsies. Un ko lai saka par savu iepriekšējo darbu? Noteikti prasīs. Zinu, ka nedrīkst teikt sliktu par darba devēju, negribu arī pati slikta rādīties (lai gan protams manas vainas ir bijis daudz). Ja teikšu taisnību, tad abi slikti izklausīsimies. Melot nepatīk. Jāizdomā kk pa vidu (tik kas?). Un lai nav par īsu, bet arī lai neizplūstu. Nepatīk visa šitā sevis pārdošanas lieta, bet ko padarīsi? Domāju tāpat to darbu man nedos, bet pamēģināt vajag. Jo izskatās tīri labs.

Link10 piespēles|piespēlē

Piespēles:
Spēlētājs:[info]hessin
Laiks:19. Novembris 2022 - 00:10
(Savienojums)
MS Teams tāpat kā Zoom ir pieejama web versija, bet man personīgi liekas drošāk uzinstalēt programmu. Un vairākas stundas iepriekš vai iepriekšējā dienā ieslēgt datoru, lai saliekās visi atjauninājumi, arī Windows.. Nu vai arī izmantot telefonu un tā lietotnes, kur vēl lielāka iespēja, ka visas iekārtas sastrādāsies ar pirmo piegājienu.

Par iepriekšējo darbu atrodi kaut ko labu, un arī iemeslu, kāpēc tur nevarēji palikt = ko meklē jaunajā darbā, kaut ko uz izaugsmi balstītu, kaut ko jaunu, bet baigi izlikties arī nevajag, citādi nonāksi vietā, kur nemaz negribi būt. Veiksmi intervijā.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:19. Novembris 2022 - 21:03
(Savienojums)
Paldies par ieteikumiem! Es arī domāju, ka jāieinstalē tā programma.
Spēlētājs:[info]polija
Laiks:19. Novembris 2022 - 05:45
(Savienojums)
Tad Tu meklē to darbu? Kas ar pabalstiem, kas ar Spaniju? Skatījos, vai mūsējie ko nemeklē, bet mums šobrīd tik proj-vadība un programmēšana..
Es lietoju visu liku teams web versiju.. Teams cik zinu, griēja kaut kādu Microsoft accountu desktop versijia. Bet es nezinu precīzi.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:19. Novembris 2022 - 21:06
(Savienojums)
Patīkami dzirdēt, ka web versija strādā. Es gan domāju arī ieinstalēt drošības dēļ. IT kā darbu baigi nemeklēju, bet šo ieraudzīju un pieteicos - likās diezgan labs.
Spāniju es atcēlu. Es reāli sevi sabaidīju ar veselības problēmām un ka atkal notiks kas slikts. Tagad liekas nebūtu tik traki, bet tagad esmu bišķi labākā stāvoklī. Ja nebūtu 2 nedēļas, tad varbūt aizbrauktu, bet jutos baigi švaki.
Vai tu sestdienās celies 5:45??
Spēlētājs:[info]polija
Laiks:21. Novembris 2022 - 22:38
(Savienojums)
mazums cikos es kuru dienu ceļos.. :D Kad pamostos, tad ceļos. vai kad bērns pamodina.. Vai, kad bērnam nozvana modinātājs.. :D
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:19. Novembris 2022 - 18:24
(Savienojums)
Ja Tev vajag, es varu Tev testa iezvanīšanos uztaisīt, pamēģināsi no web tikt iekšā, vai strādā viss.
Universāla atbilde bija, ka laiks jauniem izaicinājumiem, meklē izaugsmi utt.
Tipiskie jautājumi, ar ko man ir bijusi darīšana gan piesakoties, gan intervējot - pastāstīt piemēru, kur bija X.. Un tas varētu būt - kad nevarēji sastrādāties ar kolēģi, bet atrisināji, kad bija jāstrādā ar kādu, kas ir ļoti aizņemts, kad vajadzēja parādīt radošu izpausmi, kad daudz iemācījies, kad biji lepna par padarīto. Viss caur prizmu ar piemēriem.
Par iepriekšējo darbu vajag zināt, ko darīji, ko apguvi, kas bija noderīgi, savu document of wins - ko sasniedzi, kas izdevās, kas bija labi, ar ko lepojies. Kā šīs prasmes noderēs jaunajā darbā.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:19. Novembris 2022 - 21:08
(Savienojums)
Liels, liels paldies par šiem ieteikumiem! Jēziņ, ja man tādas lietas pajautātu, uz sitiena būtu grūti izdomāt. Varēšu tagad vismaz sagatavoties. Lai gan grūti jautājumi, nebiju jau nekāds zelta gabaliņš, grūti gāja ar tiem kolēģiem, kuriem nekad nebija laika.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]watt
Laiks:20. Novembris 2022 - 09:09
(Savienojums)
sliktu teikt tiešām nedrīkst. negatīvisms nepatīk nevienam. un, ja tu nodirs tos, tad drīz nodirsīsi arī šos, tāda loģika.
Spēlētājs:[info]fedrs
Laiks:20. Novembris 2022 - 12:19
(Savienojums)
Kā rāda līdzšinējā cilvēces pieredze, lai pārpaudītu, vai programmnodrošinājums sekmīgi uzinstalēsies un darbosies, vislabāk ir to uzinstalēt un notestēt.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]prtg
Laiks:21. Novembris 2022 - 22:03
(Savienojums)
Atvaino, Tu izklausies galīgi negatava intervijai. 5km skrējiens, kontrastduša, pāris asanas un tad būs labi ar vai bez teams.