per brangu |
[4. Jul 2011|18:48] |
Poll #18365 dūņas un meldri
Open to: All, results viewable to: AllSab.ēd.uzņēmumi nejēdzīgi pārspīlē, gandrīz visos ēdienos bāžot garšaugu, kam vārdā.. |
|
|
Comments: |
Par Vegetu ir jāsavāc portālā manabalss.lv iniciatīva tās tirdzniecības aizliegumam.
Vegeta pie ēdiena jāliek patiesi mazliet, tad tā uzlabo ēdiena garšu. A mūsu pavāri, gudrīši, to sintētiku gāž, šķiet, spaiņiem. Tad nu pate iztēlojies, kādus mēslus šie bāž klientu ēdienā un prasa bargu naudiu.
Piedod, ja apbēdināšu, bet Vegeta pie ēdiena vispār nav jāliek;>
Nujā, īsts pavārs iztiek bez.
Pfff, kas tas diez par ēdienu, kuram nepieciešami patiesi mazliet riboflavīni, glutamāti un cita E5XX līnija? Tomēr cieti uzskatu, ka jāfašistē ik reizi, kad kaut kur "piešauj" vegetu vai līksmo par ēdnīcas siera salātiem majonēzē ar jautrajiem maisījuma graudiņiem.
kas tad vegeta par garšaugu :)
| From: | str |
Date: | 4. Jūlijs 2011 - 21:05 |
---|
| | | (Link) |
|
vo vo, es ar apmulsu...
tas jau nekādi nepadara maisījumu par augu.
varētu padomāt, ka tie sab. ēdināšanas uzņēmumi, kas nekontrolē to ko gatavo, tie kas pārspīlē - izmanto augus.
ir jau daži neaizvietojami, pipari tur, visādas dilles svaigas un kaltētas, tā ka tik traki jau ar nav :)
| From: | tiga |
Date: | 5. Jūlijs 2011 - 12:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Vegeta, protams, nav nekāds garšaugs, bet tuvāk garšaugam nekā sāls, kas man ienācā prātā pirmā. | |