Comments: |
pētersīļus tikai, ir ok mērcēm
dilles, selerijas, piparmētras, timiānu un tml. - viss ir ok, ļoti pat
kihelkona, cik saprotu jautā par blenderētiem zaļumiem nevis vispārīgi timiānu, piemēram, šādi blenderēt nevar, mainās garšas īpašības, vismaz man nepatīk
nu jā - blendēt ir cita lieta Mana atbilde bija par saldētām lapām, ne blendētām - ar to man pieredzes nav (bet tā na čuju - dilles es neblendētu, piparmētras arī nē iespējams - bet pētersīļus vai seleriju lapas - kāpēc nē :)
Saldēju sagrieztas dilles - galvenais, lai maksimāli sausas, tad tikai atlieku uzbērt salātiem vai pievienot zupai. Skats, protams, nav tāds kā svaigām, bet dillei jau svarīgākais garša.
| From: | smille |
Date: | 19. Februāris 2015 - 12:45 |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, dilles arī es saldēju. Es pat teiktu, ka skats nav diži sliktāks (es tā sīki sagriežu)
From: | ninona |
Date: | 19. Februāris 2015 - 16:11 |
---|
| | | (Link) |
|
Saldēju svaigus cukurzirņus un biešu lapas, no saldētavas pa taisno verdošā zupā metu vārīties. Mmmm vasaras zupa ziemas vidū! Saldēju blanšētas pākšu pupas, cūkpupas, burkānus ātrai pagatavošanai. | |