: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Oktobris 6., 2023


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:20
vispār es ieteiktu saukt kompetentās institūcijas un speciālistus par sertificētiem, jo stipri ne visi viņi ir cienīgi saukties par kompetentiem.
šodien no vienas tādas kompetentas speciālistes sāku sapņot par nervu drapēm. 

vispirms es mēģināju uzrakstīt e-pastu, lai kaut kā cieņu neaizskaroši pateiktu, ka iesūtītais darbs ir sūds. vakar arī izlasīju, ka aizvien biežāk e-pastos sāk parādīties pasīvi agresīvas frāzes ("kā rakstīju iepriekšējā vēstulē", "draudzīgs atgādinājums" u.c.) un doti (diezgan bezjēdzīgi) padomi, kā nebūt pasīvi agresīvam darbiniekiem. tā nu visādi izmēģinājos noformulēt savas domas, bet tās negribēja formulēties teikumos vispār, jo, nu, kādu reakciju no manis tādā situācijā sagaida, ja darbs ir pliks copy-paste, ko es īpaši un speciāli, un vairākkārt uzsvēru, ka man nederēs, un lai viņi nosaka par to atbilstošu samaksu, lai visi ir apmierināti. un ko es dabūju? copy-paste! ar tām pašām gramatikas kļūdām. ar veco adresi rekvizītos. ar divtūkstošdesmitajiem gadiem pielikumu veidlapās! izlabot tādus sīkumus būtu liecinājis vismaz par kaut kādu ieguldīto darbu.

bet nē, redziet, pateikt, ka šis darbs nekur neder un es uzskatu, ka tā ir bijusi mana laika izšķiešana (kaut ko tādu atsūtīt "pārskatīšanai"(c)), ir nepieklājīgi.
vai arī nav?


sabojāja garīgo tikai.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]neraate
Date:6. Oktobris 2023 - 15:39
(Link)
Nav nepieklājīgi imho. Bet es esmu rakstījusi arī nepasīvi agresīvus e-pastus ar Lūdzu izlabojiet kļūdaino failu! un pa punktiem norādījusi kas jālabo
Un vospār tos 1) 2) esmu sākusi rakstīt e-pastos ja vairāki jautājumi un būs šurpu turpu lai pati nesapisos meostarībā
From:[info]polija
Date:7. Oktobris 2023 - 05:40
(Link)
uzrakstīt pa punktiem, kas jālabo bezmaz ir ilgāk kā izlabot :D Jo īpaši, ja runa ir par divtūkstošdesmitajiem gadiem veidlapās. :D

Bet nu jā - nepasīvi agresīvi vai vispār ne-agresīva komunikācija nav mans jājamzirdziņš. Man pat negribot nevienam neko aizrādīt, sanāk salekties tā, ka kolēģi reāli uztver personīgi. Kaut ko kaut cik pieklājīgi aizrādīt - nezinu screenshots ar divtūkstošdesmitajiem un pāris uzskatāmākajām vietām un teikums "izlabojiet šo - VISUR"?
Bet nu, ja cilvēks izlabos tikai konkrēti screeshototās vietas, es laikam sāktu pētīt sava darba aprakstu, lai saprastu, kas tieši man ir/nav jālabo..

Vnk esmu bijsui situācijā, kad kad kolēģis reāli raksta TIK sūdīgi (latvietis), ka nu man ir vajadzīgs puslitrs, lai saprastu, ko viņš ir uzrakstījis (pat nevis gramatikas kļūdas, bet vnk domas formulējums) un tad vēl pusstunda katrai figņai, lai izlabotu. Reāli ātrāk būtu rakstīt pašai, ko beigās arī darīju.
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Oktobris 2023 - 21:54
(Link)
pirmais un pēdējais teikums izsaka to, kā rīt turpināsies mans gadījums.
[User Picture]
From:[info]f
Date:8. Oktobris 2023 - 21:56
(Link)
es gribēju kaut ko numurēt, bet, jēziņ, - man uzskaitīt tikai daļu vai visu? tas aizņems pārāk daudz laika. bet lai speciālists turpina, es arī negribu, jo, nu, that ship has sailed.

> Go to Top
Sviesta Ciba