: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 3., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:38
ōō, izrādās, es varu izsprukt cauri sveikā ar 50 lappusēm. tik un tā vēl vajag vismaz septiņas.
da ko var vervelēt, es nesaprotu, kas tas ir, ka jāizplūst liekvārdībā kārtējo reizi. nav man, ko teikt tur vairs, nav, jūs nesaprotat? tur tā jau atkārtojas informācija! stulbums kaut kāds. atceros, kvalifikācijas darbu rakstot bija tieši tas pats. un vēl literatūras izmantotās par maz bija. mūžīgās problēmas. ir man talants izvēlēties tematus, par kuriem uzrakstīta viena grāmata.

(10 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]au
Date:3. Maijs 2013 - 10:53
(Link)
es savu MD rakstīju pilnīgā melnumā, jo par manu tēmu bij' vien kādas divas trīs grāmatas un tikai amerikāņu interneta lapas, kuras nav ļoti, kā teikt, ticamas.
ļoti labi Tevi saprotu, bet vienmēr var salikt visādus divdabja teicienus, iespraudumus, rezumējumus kur vajag un nevajag.
[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Maijs 2013 - 15:12
(Link)
man, starp citu, ļoti silda dvēseli tādi atbalsta komentāri :) nudien!
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:3. Maijs 2013 - 11:06
(Link)
Par literatūru - no jebkuras grāmatas var atrast kaut vai vienu teikumu, ko ielikt darbā. Grāmatai pat nav jābūt par Tava darba tematu. Var jau būt, ka Ziedoni gluži nevar citēt, bet kopumā der jebkuras grāmatas, žurnāli un pat citu gadu bakalaura darba izvilkumus vari un vajag ielikt savā darbā. :)

Man arī parasti ir problēma, ka ir pārāk maz rakstīts un es visu jau esmu pateikusi. Man tas vēl no vidusskolas laikiem.
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:3. Maijs 2013 - 11:13
(Link)
agdies, napags, šitas ir tik līdzīgi tam, kas man bija! diemžēl tad, kad izvēlējos tēmu, par kuru literatūras ir vairāk, nekas nebija līdzēts, jo kurš tad pēdējā naktī pirms darba nodošanas var tās visas izlasīt un vēl citēt savā divdabju teicieniem pilnajā darbā? fuj, man slikti paliek, šito visu atceroties, bwe
From:[info]zirka
Date:3. Maijs 2013 - 12:28
(Link)
eu, tu nu gan esi sarāvusi. man ir divās dienās sarakstītas 40 lpp, kas ir kopā salikti iepriekšējie kursa darbi, un par tām pašām man BD vadītājs nav neko joprojām atbildējis.
un par literatūru varu piebilst, ka var iekļaut nenormāli daudz ko patiesībā, arī tādus avotus, kurus tu neesi ne citējusi, ne kā citādi tieši izmantojusi tekstā, bet kas tevi vedinājuši uz kādām pārdomām un devuši kādu virzienu BD sakarā. vismaz aķenē tas esot okei, kaut kad tieši prasīju vadītājam, ko iesākt ar to literatūras kvantumu, kas paliek aizkulisēs. teica, lai liek tik iekšā.
[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Maijs 2013 - 14:15
(Link)
ā, vo, tas priece, tur es varētu visādus, ķipa, cienījamus žurnālu izdevumus salikt. a vot, tu moš zināsi - es esmu tur visādus kursus par tēmu apmeklējusi - to arī kaut kur var iekļaut, vai arī tur gūtās zināšanas lai paliek manis pašas domu izklāsts (tāds laikam ir pat veselas trīs atkāpes visā darbā :D)

mana vadītāja arī neko nav atbildējusi, bet nu, es tikai trešdien nosūtīju.

From:[info]zirka
Date:3. Maijs 2013 - 14:21
(Link)
oj, tas gan sarežģītāk, ja ir materiāli kādi, tad jā
vispār vajadzētu, jo kāds nu tas tavs domu izklāsts, ja no cita saklausīts :D
[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Maijs 2013 - 15:10
(Link)
vai ne. darbs tik un tā būs plaģiāts, ja tā paskatās.
From:[info]zirka
Date:3. Maijs 2013 - 14:22
(Link)
bet tu, protams, neiekļauj neko tādu, iekš kā neesi patiešām vismaz aci iemetusi, ja
[User Picture]
From:[info]f
Date:3. Maijs 2013 - 15:10
(Link)
ē, vot, nelaime tāda, ka godīgums arī ņems un mani piebeigs!
sāku domāt, ka nemaz nezinu, cik tos avotus vajag, jo man jau, protams, ir tikai kursabiedra visžēlīgi atsūtītie pārkopētie noteikumi. mūsu skola katram izsniedz vienu eksemplaru - elektroniski. un ja tavs kompis nobrūk - tad vakars uz ezera.

> Go to Top
Sviesta Ciba