: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 1., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:02
kad es pastāstu cilvēkiem, kāpēc man steidzami vajag tik mājās un tad atpakaļ uz darbu, viņi skatās uz mani, kā uz jocīgu, bet, ziniet, labāk tā, nekā tas neizstāstāmais diskomforts, kas mani pārņem, tiklīdz atceros savu spoguļattēlu - cik nenormāli nesaskan mana oranžā soma ar pārējo ansambli! viss, varat smieties. tikai nākamreiz, kad redzēsiet kādu, kas paiet garām īpaši neglīts, un jums gribēsies izteikt izsmējīgus komentārus, atcerieties, kā smējāties par mani, un iedomājieties, ka varbūt tas cilvēks netika mājās labot savu kļūdu, jo visiem, kam bija mašīna, tas nelikās pietiekami labs iemesls, lai aizvestu viņu darba dienas vidū pārģērbties.

(9 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]_re_
Date:1. Jūnijs 2012 - 12:11
(Link)
mīlulīt :*
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūnijs 2012 - 13:17
(Link)
beigās viss nokārtojās. izrādījās, kādam vajadzēja uz mājām pēc printera :)
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:1. Jūnijs 2012 - 12:24
(Link)
lai viņiem pašiem ar rimi plastmasas maisiņu mūžīgi mūžos jāstaigā!
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūnijs 2012 - 13:18
(Link)
redīss, tu esi bijis pats sātans iepriekšējā dzīvē :))
From:[info]afm
Date:1. Jūnijs 2012 - 13:24
(Link)
par to, ka jātiek mājās pārģērbties, man jautājumu nav. tas, ko es šeit nesaprotu, drīzāk ir - kā var nonākt līdz šādai situācijai, mājās, čo, spoguļa vai gaismas nav? :)
te, kā saprotu, taču nav runa par pārģērbšanos pirms operas vai ierašanos darbā pa taisno no iepriekšējās nakts ballītes.
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūnijs 2012 - 14:26
(Link)
oij, lieta bija tāda, ka es jau tā drausmīgi, drausmīgi kavējos, un oranžo somu ņēmu aiz praktiskiem nolūkiem, pārliecināta, ka ar kurcīti saskanēs, kā arī bija, bet neiedomājos par džinsām :D un pēc tam jau es vienkārši cerēju, ka kaut kā tikšu mājās, pirms būs jāiziet cilvēkos.
From:[info]afm
Date:1. Jūnijs 2012 - 14:43
(Link)
no kā mēs secinām, ka, arī drausmīgi kavējoties, labāk ir pakavēties vēl lieku minūti, nekā pēc tam braukt uz mājām un atpakaļ (un līdz tam vēl stresot) :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:1. Jūnijs 2012 - 15:33
(Link)
vai arī laikus nodrošināties, ka kāds atvedīs nepieciešamo vai arī aizvedīs pēc nepieciešamā :) jo tā jau viss baigi labi, tik tā soma - īk! o_O
[User Picture]
From:[info]kanella
Date:1. Jūnijs 2012 - 16:19
(Link)
Es pati vakar rāvos ātrāk uz mājām, lai pārmazgātu matus, jo man viņi likās drausmīgi un likās, ka uz ielas visiem arī tāpat liekas. :D Tā ka, viss ok, gadās! :)

> Go to Top
Sviesta Ciba