|
Decembris 26., 2010
12:46 - : the art of cheesecake jau trešo rītu sāku ar gabaliņu siera kūkas, kas, starp citu, garšo labāk ar katru dienu, and now i'm wondering - nez, kā tas var beigties?
|
Comments:
| From: | _re_ |
Date: | 26. Decembris 2010 - 12:50 |
---|
| | | (Link) |
|
pašas radīta?
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 13:27 |
---|
| | mhm :) | (Link) |
|
| From: | _re_ |
Date: | 26. Decembris 2010 - 17:22 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
aaaaaaaaaaaaaaa
šitādas ir arī mana vājība )) iedosiet receptīti? es kaut ko līdzīgu meistaroju uz 18.nov, mango siera kūku. variācijas noderētu.
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 18:50 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
| From: | _re_ |
Date: | 26. Decembris 2010 - 21:16 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
paldies! es angliski tik raiti nelasu, vēlāk paskatīšos rūpīgāk sastāvdaļas. mums bija selgas vulgaris, bet nevarētu teikt, ka perfekti iederējās, mēģināšu digestivus. jā, filadelfija te arī bija.
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 21:27 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
tos digestīvus mums ieteica viena tante, kas jau bija cepusi, un man jāsaka, ka ļoti labi. selgai tomēr citāda konsistence.
sastāvdaļas vienkāršas, tur citrona miziņa, olas, cukurs, vaniļas ekstrakts (aizstājām ar vaniļas cukuru), sviests, milti.
nujā, galvenais sekot tām temperatūrām - ka vispirms pacept 15 minūtes tais 170 grādos, un pēc tam atlikušo laiku cept uz tiem 120.
hmm, es, droši vien, jau pirmajā vakarā visu kūku aprītu... nav pacietības uz garšīgām lietām, zinies..
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 13:28 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, torte nav no mazajām un ir sātīga pēc vella, bet citādi - es tev pilnībā piekrītu :) |
|
|
Sviesta Ciba |