|
Decembris 26., 2010
12:46 - : the art of cheesecake
|
Comments:
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 13:27 |
---|
| | mhm :) | (Link) |
|
| From: | _re_ |
Date: | 26. Decembris 2010 - 17:22 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
aaaaaaaaaaaaaaa
šitādas ir arī mana vājība )) iedosiet receptīti? es kaut ko līdzīgu meistaroju uz 18.nov, mango siera kūku. variācijas noderētu.
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 18:50 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
| From: | _re_ |
Date: | 26. Decembris 2010 - 21:16 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
paldies! es angliski tik raiti nelasu, vēlāk paskatīšos rūpīgāk sastāvdaļas. mums bija selgas vulgaris, bet nevarētu teikt, ka perfekti iederējās, mēģināšu digestivus. jā, filadelfija te arī bija.
| From: | f |
Date: | 26. Decembris 2010 - 21:27 |
---|
| | Re: mhm :) | (Link) |
|
tos digestīvus mums ieteica viena tante, kas jau bija cepusi, un man jāsaka, ka ļoti labi. selgai tomēr citāda konsistence.
sastāvdaļas vienkāršas, tur citrona miziņa, olas, cukurs, vaniļas ekstrakts (aizstājām ar vaniļas cukuru), sviests, milti.
nujā, galvenais sekot tām temperatūrām - ka vispirms pacept 15 minūtes tais 170 grādos, un pēc tam atlikušo laiku cept uz tiem 120. |
|
|
Sviesta Ciba |