: who's that girl? - : the art of cheesecake

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Decembris 26., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:46 - : the art of cheesecake

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]_re_
Date:26. Decembris 2010 - 12:50
(Link)
pašas radīta?
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2010 - 13:27

mhm :)

(Link)
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:26. Decembris 2010 - 17:22

Re: mhm :)

(Link)
aaaaaaaaaaaaaaa

šitādas ir arī mana vājība ))
iedosiet receptīti? es kaut ko līdzīgu meistaroju uz 18.nov, mango siera kūku. variācijas noderētu.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2010 - 18:50

Re: mhm :)

(Link)
sure!

mēs ņēmām šito recepti -> http://www.joyofbaking.com/Cheesecake.html
un pamatnei izmantojām "digestive" cepumus, ko var rimi dabūt. nujā, un par sieru ņēmām to filadelfijas klasisko.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:26. Decembris 2010 - 21:16

Re: mhm :)

(Link)
paldies! es angliski tik raiti nelasu, vēlāk paskatīšos rūpīgāk sastāvdaļas. mums bija selgas vulgaris, bet nevarētu teikt, ka perfekti iederējās, mēģināšu digestivus. jā, filadelfija te arī bija.
[User Picture]
From:[info]f
Date:26. Decembris 2010 - 21:27

Re: mhm :)

(Link)
tos digestīvus mums ieteica viena tante, kas jau bija cepusi, un man jāsaka, ka ļoti labi. selgai tomēr citāda konsistence.

sastāvdaļas vienkāršas, tur citrona miziņa, olas, cukurs, vaniļas ekstrakts (aizstājām ar vaniļas cukuru), sviests, milti.

nujā, galvenais sekot tām temperatūrām - ka vispirms pacept 15 minūtes tais 170 grādos, un pēc tam atlikušo laiku cept uz tiem 120.

> Go to Top
Sviesta Ciba