URBEX LV - Radiotehnika

« previous entry | next entry »
May. 24th, 2021 | 09:47
Skan: Wrong Assessment - Neglect

Vienkārši - gribētos vairāk redzēt ko šādu, kas notiek pārsvarā ne tik pielaizītās vietās, kurās atstāts kaut kas, kur piesiet aci un garu - arī Medemciemā, piemēram.

Un pabūt Radiotehnikas Eho un arī Anehoiskajās telpās bija lieliska dzīves pieredzīte. Abas bija telpas nu jau nojauktajā Radiotehnikas Audio inženieru korpusā (jo Depo vajag stāvvietu un krapitālismam eksistē tikai komercinterese), un tādu pasaulē nav diži daudz. Sākot jau ar to, ka abu telpu durvis bija motorizētas un uz savus 3m garām sliedēm - faktiski sienu fragmenti, kas ieslīd savā nišā, akustiski noslēdzot telpas. Vienu, lai atbalsi nogalinātu, bet otru - lai ļautu tam savvaļā līksmi skriet. Un abas tika lietotas uz vietas saražotās audiotehnikas testiem/mērījumiem - frekvenču līknes, korpusa izraisītās rezonanses/kropļojumi, projekcijas un tamlīdzīgi.

Telpā bez atbalss tika pavadītas kopumā vairākas stundas vairāku dienu ietvaros, bet eho kambaris nešķita tik interesants - vizuāli tā ir prosta flīžota telpa... Līdz brīdim, kamēr neieradāmies tajā kā cilvēki uz viena viļņa, lai uz vietas uzimprovizētu akustisku Ritual Dark Ambient/Industrial ar rīkles dziedājumiem un metāla krēsla perkusiju ar sūrkori stūros. Eksistē ieraksti, par kuriem pat nav jākrindžo :o

URBEX LV - Radiotehnika URBEX LV - Radiotehnika

Vēl par vietu Flikrā

Tags: , ,

Pilns sakāmais | Komentēt | Add to Memories


Comments {2}

ctulhu

(nav)

from: [info]ctulhu
date: May. 24th, 2021 - 06:45
Pilns sakāmais

vācu akustisko parametru mērītāji plauktos laikam

Atbildēt | Pavedinājums


Ivo

(nav)

from: [info]disfigurator
date: May. 24th, 2021 - 11:24
Pilns sakāmais

Varētu būt, aparāti telpā blakus eho kambarim.

Atbildēt | Ļaunuma sakne