Nepabeigtā dienasgrāmata


(bez virsraksta) @ 08:40

LETA. Rīgas svētku aviošova laikā sacentīsies divi piloti - Spānijas pilots Kastors Fantoba un Krievijas pilote Svetlana Kapaņina, savukārt Lietuvas pilots, daudzkārtējais pasaules čempions Jurģis Kairis veiks lidojumu zem Vanšu tilta (un ne ar vienu nesacentīsies).
 

(bez virsraksta) @ 10:12

LETA. Nedēļas laikā uz Bauskas šosejas gandrīz vienā vietā iet bojā jau otrais transportlīdzekļa vadītājs

p.s. "gandrīz vienā vietā" - tas ir no tās anekdotes? "Bojāgājušā ķermenis atradās uz braucamās daļas, bet galva - uz trotu..., uz trota..., uz truto... tfu, arī uz braucamās daļas"
 

(bez virsraksta) @ 10:43

LETA. Valstī nav noteikta strikta kārtība, kā jāiznīcina pārtika, kurai beidzies derīguma termiņš, bet likumdošanā ir skaidri pateikts, ka šāda pārtika ir izplatīšanai nederīga. Neviens nevar garantēt par pārtiku ilgāk par tās derīguma termiņu. Tās lietošana var radīt kaitējumu cilvēku veselībai.
 

(bez virsraksta) @ 14:02

Ja Aināram Šleseram izdosies kļūt par premjeru, viņš sola ar tautu runāt ne tikai latviski, bet arī krieviski, ja tas būs nepieciešams. Pie tam politiķis uzskata, ka krievu valoda būtu jāapgūst katram latviešu skolniekam, A.Šlesers, kas ir Par labu Latviju valdības vadītāja amata kandidāts, klāsta intervijā Latvijas Avīzē. Tās mācīšanos, kā obligātu priekšmetu skolās, viņš gan neplāno iniciēt.

A.Šlesera preses sekretārs Ģirts Dripe Diena.lv vēlāk skaidroja, ka politiķis ar iedzīvotājiem krieviski runās galējas nepieciešamības gadījumā, piemēram, ja viņu uzrunās kāds cilvēks, kurš neprot runāt latviski.
 

(bez virsraksta) @ 19:57

LETA. Kalifornijas dienvidos dzīvo 37 miljoni cilvēku, galvenokārt Losandželosas, Sandjego un Anaheimas pilsētās un spēcīga zemestrīce varētu nogalināt no 2000 līdz 50 000 cilvēku un nodarīt postījumus miljardiem dolāru apmērā, saka zinātnieki.
 

Nepabeigtā dienasgrāmata